ثبت نام اردوهای راهیان نور آغاز شد/گفتگو با مسوول اردویی ناحیه بوانات

ثبت نام اردوهای راهیان نور آغاز شد/گفتگو با مسوول اردویی ناحیه بوانات
مسوول اردویی سپاه ناحیه بوانات گفت: علاقمندان اردوهای راهیان نور می توانند با مراجعه به پایگاه های بسیج ثبت نام کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از حرف رسا، مناطق جنگی 8 سال دفاع مقدس موزه هایی است برای آشنایی نسل های جوان کشور و یادآوری خاطرات و ایثارگری های شهدا و رزمندگان در جنگ تحمیلی است و اردوهای راهیان نور مسیری برای رسیدن به شناساندن جایگاه والای شهداست و ثبت نام اردوی راهیان نور شروع شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حرف رسا,

به همین منظور خبرنگار ما گفتگویی با مسوول اردویی سپاه ناحیه بوانات انجام داده که در ذیل آمده است:

,

جناب آقای ابراهیم پور بفرمایید که برنامه اردوهای راهیان نور چگونه است.؟

,

_ با سلام، اردوی راهیان نور هر ساله با حضور بسیجیان و دانش آموزان جوان و نوجوان و گاها نیز با حضور رزمندگان دفاع مقدس انجام می شود که در آخرین اردوی امسال 230 نفر از دانش آموزان دختر به مناطق جنگی جنوب اعزام شدند و طی سه روز از این مناطق دیدن کردند.

,

برای اعزام به این اردوها جوانان و بسیجیان باید از کجا شروع کنند.؟

,

_ در برنامه های اردویی سپاه کشور ثبت نام اردوی راهیان نور در سراسر کشور آغاز شده و دانش آموزان و بسیجیان عزیز می توانند با حضور در پایگاه های مقاومت بسیج و حوزه های مقاومت بسیج شهری ثبت نام کنند.

,

هزینه و شروع ثبت نام از چه زمانی است.؟

,

_ این اردو ها سه روزه است و هزینه ثبت نام برای هر نفر 500 هزار ریال می باشد که عزیزان می توانند از چهارم اسفند ماه تا ششم اسفند با حضور در پایگاه ها ثبت نام کنند.

,

ثبت نام کنندگان طی این سه روز از چه مناطقی بازدید خواهند کرد.؟؟

,

_ در این اردوی سه روزه عزیزان از مناطق عملیاتی جنوب کشور همچون: یادمان شهدا، شلمچه، علقمه، اروند، طلاییه و هویزه بازدید خواهند داشت.

,

کسانی که در ابن اردو شرکت کنند بیمه هم هستند.؟

,

_ بله، قطعا تا هزینه و اسامی و لیست بیمه تهیه نشود و آماده نباشد نمی توانند اعزام شوند و تمام مسایل امنیتی نیز تایید می شود و حتما باید بیمه باشند.

,

 

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه