استقلال همچنان به دنبال جانشین رحمتی!

استقلال همچنان به دنبال جانشین رحمتی!
حضور دروازه‌بان تیم فوتبال نفت تهران در استقلال منتفی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا بعد از جدایی سید مهدی رحمتی از استقلال مسئولان این باشگاه با علیرضا بیرانوند مذاکراتی را به صورت تلفنی انجام دادند که این بازیکن همه چیز را به باشگاه نفت سپرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  بعد از جدایی سید مهدی رحمتی از استقلال مسئولان این باشگاه با علیرضا بیرانوند مذاکراتی را به صورت تلفنی انجام دادند که این بازیکن همه چیز را به باشگاه نفت سپرد.,
 
,
مذاکرات استقلالی‌ها با نفت تهران باعث شد تا این باشگاه بیانیه ای را روی خروجی سایت خود قرار دهد و از باشگاه استقلال انتقاد کند به همین دلیل بهرام افشارزاده با ارسال نامه‌ای رسمی به منصور قنبرزاده مدیرعامل این باشگاه خواهان حضور بیرانوند در استقلال شد که مدیریت نفت تهران نامه ای را به باشگاه استقلال ارسال و با حضور دروازه‌بان تیم خود در جمع آبی‌پوشان مخالفت کرد.
,
 
,
به این ترتیب باشگاه استقلال همچنان به دنبال جذب یک دروازه‌بان است داخلی و یا خارجی خواهد بود.
,
 
,
انتهای پیام/ی
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه