مدیرعامل منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار:

۷ اسفند نصب کوره فولاد مکران چابهار با ارتفاع ۱۰۵ متر به اتمام میرسد

۷ اسفند نصب کوره فولاد مکران چابهار با ارتفاع ۱۰۵ متر به اتمام میرسد
مدیرعامل منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار گفت: ۷ اسفند نصب کوره های فولاد مکران انجام می شود و هرکجا که فولاد شروع شد صنعت توسعه یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهاربهاران،  عبدالرحیم کردی اظهار کرد: ۳۰ درصد رشد صادرات در ماه گذشته داشته ایم که حاصل آن بالندگی نظام و اقتصاد است، چابهار نقش اقتصاد ملی را ایفا می کند و اثر دهی آن موثر در اقتصاد محلی می باشد به طوریکه توسعه ما در بحث ملی در رابطه با پتروشیمی و فولاد می باشد و اقتصاد محلی ما با کشورهای حاشیه خلیج فارس تا جنوب آفریقا توسعه خواهد یافت.
وی ادامه داد: در راهبرد دوم توسعه صنایع شیلات و بسته بندی آبزیان دریایی و بسته بندی خرما در بحث  کشاورزی را در دستور کار قرار داده ایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهاربهاران,
,

کردی تصریح کرد: در حال حاضر بوروکراسی و تشریفات اداری را برای سرمایه گذاران با هدف اشتغالزایی بسیار محدود کرده ایم تا هم افزایی سرمایه گذاران در این منطقه گسترده تر شود.

,

مدیر عامل منطقه آزا چابهار خاطرنشان کرد: عنایات ویژه مقام معظم رهبری به توسعه سواحل مکران نشان از توجه ویژه انقلاب به مردم این استان بوده و کانون توجهات در این خطه عمران و آبادانی مستمر را در پی خواهد داشت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه