فرمانده انتظامی میاندوآب خبر داد:
کشف بیش از دو میلیون عدد مواد محترقه در میاندوآب + تصاویر
فرمانده انتظامی میاندوآب از کشف و ضبط دو میلیون و 200 هزار عدد مواد محترقه خطرناک در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حسن شیخ نژاد در گفتگو با خبرنگار زرین خبر با اعلام این خبر اظهار کرد: ماموران انتظامی شهرستان میاندوآب در چند روز گذشته در دو عملیات مختلف این مقدار مواد محترقه را کشف و ضبط کرده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,وی افزود: مجموع ارزش ریالی مواد محترقه کشف شده پنج میلیارد ریال برآورد شده است.
فرمانده انتظامی میاندوآب گفت: در این عملیات ها در مجموع سه نفر دستگیر و دو دستگاه خودروی سبک و سنگین نیز توقیف شده است و پس از تسکیل پرونده تحویل مقامات قضایی شده اند.
شیخ نژاد تصریح کرد: این افراد محموله مواد محترقه را از شهرهای مرزی بارگیری و قصد انتقال به شهرهای عمقی کشور را داشتند که در میاندوآب در دام پلیس گرفتار شدند.
وی افزود: مجموع ارزش ریالی مواد محترقه کشف شده پنج میلیارد ریال برآورد شده است.
,فرمانده انتظامی میاندوآب گفت: در این عملیات ها در مجموع سه نفر دستگیر و دو دستگاه خودروی سبک و سنگین نیز توقیف شده است و پس از تسکیل پرونده تحویل مقامات قضایی شده اند.
,شیخ نژاد تصریح کرد: این افراد محموله مواد محترقه را از شهرهای مرزی بارگیری و قصد انتقال به شهرهای عمقی کشور را داشتند که در میاندوآب در دام پلیس گرفتار شدند.
,
ارسال دیدگاه