به زودی عملی می شود:

جمع آوری محصولات خارجی از سطح بازار اصفهان

جمع آوری محصولات خارجی از سطح بازار اصفهان
دستور جمع آوری و توقیف کالاها و البسه با نشان آمریکایی و انگلیسی از سطح بازار اصفهان صادر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صاحب نیوز، در جلسه ای که با حضور مسئولین پلیس اطلاعات و امنیت اصفهان و اداره اماکن نیروی انتظامی، رؤسای اتحادیه های پوشاک دوخته و تریکو و خرازی ، نماینده اتاق اصناف ، نماینده تعزیرات حکومتی ، به عنوان نماینده دادستان و نماینده ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان اصفهان برگزار شد، پیرامون شیوع عرضه کالاها و البسه با پرچم کشورهای متخاصم من جمله آمریکا و انگلیس در سطح بازار اصفهان بحث و بررسی صورت گرفت و تبادل نظر گردید.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, صاحب نیوز, اصفهان,

نماینده ستاد احیای شهرستان در این خصوص گفت: به دنبال نظارت بر سطح بازار اصفهان دریافتیم که کالا، البسه و بازی های رایانه ای گوناگونی با رنگ و طرح پرچم های آمریکایی و انگلیسی به تولید انبوه رسیده و در بازار عرضه شده ، همچنین کالاهایی با پرچم صهیونیستی در بعضی از شهرستان ها دیده شده که بلافاصله نسبت به شناسایی حوزه فروشندگان و تولیدکنندگان و عمده فروشان مرتبط با موضوع اقدام لازم به عمل آمد.

,

بر اساس این گزارش طی توافق به عمل آمده مقرر گردید نسبت به جمع آوری و برخورد با تولیدکنندگان و توزیع کنندگان کالاهای مذکور اقدام عاجل و لازم به عمل آید و اتحادیه های پوشاک دوخته ، تریکو و خرازی فروشان نیز موظف به اطلاع رسانی به واحدهای صنفی زیر مجموعه خود شدند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه