شهردار زهک:
عدم لایروبی رودخانه ها زمینه ساز تشدید بحران سیلاب در سیستان است
طبق پیش بینی اداره هواشناسی استان سیستان و بلوچستان بارندگی های اخیر در کشور افغانستان موجب ورود بخشی از سیلاب آن به منطقه ی سیستان شده و این امر زنگ خطری برای اولین محل ورودی آن یعنی شهرستان زهک است و در این میان عدم لایروبی رودخانه ها زمینه ساز تشدید بحران سیلاب در سیستان می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر شرق محمد رضا شهرکی،شهردار زهک در گفت و گو با خبرنگار ما گفت:بخش اعظم آسیب سیلاب در سیستان ناشی از عدم لایروبی رودخانه ها است و اگر این لایروبی ها بموقع انجام می شد تهدیدی برای ورود این سیلاب وجود نداشت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر شرق,وی در ادامه تاکید کرد:در قسمت پشت سد زهک رسوبات بحران سازی در بستر رودخانه وجود دارد که به محض رسیدن سیلاب به این منطقه وقوع بحران سیلاب را تشدید می کند.
,شهردار زهک با بیان اینکه سیل سال قبل خسارت جبران ناپذیری را به منطقه وارد کرد گفت:متاسفانه سال گذشته سیلاب ورودی به شهرستان زهک موجب خسارت به قسمتی از املاک کشاورزی و همچنین محصولات زراعی مردم شد.
,وی با بیان مشارکت مردم برای کنترل سیلاب ورودی به شهرستان زهک گفت:سیلاب سال گذشته در مجموع 700 میلیون تومان خسارت به مردم و شهر وارد کرد و اگر مردم در مهار سیلاب مشارکت نداشتند به یقین شاهد خسارت بیشتری بودیم.
,شهرکی ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت های موجود برای مهار سیلاب گفت:نقاط آسیب پذیر شهرستان شناسایی شده است و برای جلوگیری از وقوع بحران تنها راه حل موجود استفاده از امکانات و تجهیزاتی است که در طرح آبرسانی به دشت سیستان در منطقه موجود است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه