براثر بارندگی‌های اخیر صورت گرفت؛

بندسارها و سدهای خاکی گناباد پر آب شد

بندسارها و سدهای خاکی گناباد پر آب شد
بارندگی 2 هفته گذشته که طی چند سال اخیر در گناباد کم‌نظیر بود، سبب پر شدن اکثر بند سارهای این شهرستان و بازگشت نشاط و شور زندگی به مردم شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای گناباد، خشک‌سالی‌های دو دهه اخیر در گناباد مشکلاتی فراوانی برای مردم این شهرستان ایجاد کرده بود و علاوه بر آن وقوع گردوخاک در 6 ماهه نخست امسال نیز امید به ماندگاری در گناباد را از شهروندان سلب کرده بود اما بارندگی 2 هفته گذشته که طی چند سال اخیر در گناباد کم‌نظیر بود، سبب پر شدن اکثر بند سارهای و سدهای خاکی این شهرستان و بازگشت نشاط و شور زندگی به مردم شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , ندای گناباد, ، خشک‌سالی‌های دو دهه اخیر در گناباد مشکلاتی فراوانی برای مردم این شهرستان ایجاد کرده بود و علاوه بر آن وقوع گردوخاک در 6 ماهه نخست امسال نیز امید به ماندگاری در گناباد را از شهروندان سلب کرده بود اما بارندگی 2 هفته گذشته که طی چند سال اخیر در گناباد کم‌نظیر بود، سبب پر شدن اکثر بند سارهای و سدهای خاکی این شهرستان و بازگشت نشاط و شور زندگی به مردم شد.,

 

,

حسن آذرمهری رئیس ستاد مدیریت بحران گناباد در خصوص بارندگی‌های اخیر گناباد گفت: خوشبختانه باران‌های اخیر که بیشتر در بخش کاخک و پسکلوت به وقوع پیوست علی‌رغم جاری شدن سیلاب، مشکل خاصی برای شهروندان ایجاد نکرده است و اکثر آب‌ها در بندها و سدهای خاکی انباشت شده است.

,

 

,

وی اظهار کرد: این بارش‌ها تنها برخی از راه‌های روستایی را مسدود کرد که با تلاش‌های اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گناباد اقدامات لازم برای بازگشایی این راه‌ها در حال انجام است.

,

 

,

میزان خسارت وارد آمده در بخش کاخک بررسی می‌شود

, میزان خسارت وارد آمده در بخش کاخک بررسی می‌شود,

 

,

محمدرضا حجازی بخشدار بخش کاخک در گفت‌وگو با خبرنگار ندای گناباد گفت: براثر بارش‌های سیل‌آسا در بخش کاخک راه‌های مواصلاتی به روستاهای زیر جان، درب صوفه، خاتمه، صالح‌آباد، میموند، مغاس، تک میدان، پای گذر، سارنگ، چشم‌سفید و حسن‌آباد مسدود شده است.

,

 

,

وی اظهار کرد: هم‌اکنون اکیپ‌های اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گناباد در حال بازگشایی راه‌های کاخک-کریمو، گردنه کلات و روستای زیرجان می‌باشند و راه‌های مواصلاتی تا پایان امروز بازگشایی می‌شود.

,

 

,

بخشدار بخش کاخک در خصوص خسارات واردشده به روستاها گفت: شکستگی و خمیدگی تیرهای برق، سیل‌زدگی قنات روستای دهنو، از بین رفتن تعدادی از مزارع کشاورزی زعفران واقع در مسیر سیلاب، صدمه دیدن شبکه‌های آبیاری کشاورزی و سقوط درختان توت، سپیدار، بادام، گردو براثر باد برخی از خسارات وارده به روستاهای بخش کاخک می‌باشد که میزان خسارت بعد از بازگشایی جاده و بررسی میدانی توسط کارشناسان مربوطه اعلام می‌شود.

,

 

,

حجازی ادامه داد: از ابتدای سال زراعی آبی جدید در حوزه سد کاخک 250 میلی‌متر و شهر کاخک 124 میلی‌متر بارندگی به وقوع پیوسته است.

,

 

,

میزان بارندگی 24 ساعت گذشته در گناباد

, میزان بارندگی 24 ساعت گذشته در گناباد,

 

,

داریوش شیبانی رئیس اداره هواشناسی گناباد نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ندای گناباد به استمرار بارش برف و باران تا ساعات پایانی امشب اشاره و افزود: میزان بارندگی در 24 ساعت گذشته و تا ساعت 8:30 صبح امروز در شهر گناباد6/7، سد کاخک58/5، شهر کاخک 24/3، روستای زیبد 26، روستای گیسور22/7، روستای بیمرغ 5/6 و روستای نجم‌آباد 17میلی‌متر بوده است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه