در جلسه خرید گندم استان مطرح شد
سودجویی دلالان با خرید گندم خارج از شبکه در قزوین
رئیس سازمان تعاون روستایی استان قزوین در جلسه خرید گندم گفت: دلالان با خرید گندم خارج از شبکه به دنبال سودجویی خود هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صبح قزوین، جلسه خرید گندم استان با حضور ناطق معین الدین رئیس سازمان تعاون روستایی استان، حسن جلیلوند مدیر زراعت جهاد کشاورزی، معاونت محترم شرکت غله و خدمات بازرگانی و جمعی از مدیران تعاونی ها و اتحادیه های تعیین شده به عنوان مراکز خرید دولتی در سالن باغستان جهاد کشاورزی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح قزوین,معین الدین در این جلسه با بیان اینکه مراکز خرید گندم دولتی در استان قزوین تا پایان فصل برداشت گندم دایر است، اظهار داشت: به منظور تحقق حمایت از کشاورزان گندم کار در سطح استان و برای استمرار چرخه تولید این محصول، اتحادیه ها و تشکل های زیرپوشش سازمان تعاون روستایی استان قزوین آمادگی خرید گندم از کشاورزان را دارند.
,وی بیان کرد: در حال حاضر زمینه تحویل گندم تولیدی به مراکز دولتی و ترغیب گندمکاران با حمایت از آنان گسترش یافته است.
,رئیس سازمان تعاون روستایی استان قزوین با اشاره به سودجویی دلالان، تصریح کرد: دلالان با خرید گندم خارج از شبکه به مراکز دولتی صدمه وارد میکنند.
,جلیلوند مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان قزوین برداشت گندم در استان قزوین خاطرنشان کرد: امسال ۳۰ مرکز خرید گندم اصلی و فرعی با ظرفیت بیش از ۲۵۰ هزار تن در استان قزوین پیش بینی شده است.
,انتهای پیام/ ۳۰۰۳/خ
]
ارسال دیدگاه