logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

قیمت نفت سنگین ایران گران شد

قیمت نفت سنگین ایران گران شد
برای نخستین بار در سال ۲۰۱۷ میلادی قیمت هر بشکه نفت سنگین ایران بالاتر از نفت خام‌های سبک ایران در بازار معامله شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با وجود پایبندی ۹۰ درصدی کشورهای عضو اوپک به طرح کاهش تولید نفت از ابتدای سال ۲۰۱۷ میلادی تاکنون اما در معاملات منتهی به ۱۰ فوریه، قیمت نفت به جای افزایش، با کاهش همراه شد.
 
بر این اساس قیمت هر بشکه شاخص سبد نفتی اوپک با ۲۵ سنت کاهش در محدوده ۵۲ دلار و ۹۳ سنت، قیمت هر بشکه نفت خام سبک و شیرین آمریکا (وست تگزاس) با ۴۶ سنت کاهش در محدوده ۵۲ دلار و ۹۳ سنت و بهای هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال هم با یک دلار و دو سنت کاهش در محدوده ۵۴ دلار و ۵۶ سنت داد و ستد شده است.
 
قیمت شاخص نفت دوبی هم با ۱۷ سنت کاهش در محدوده ۵۴ دلار و ۵ سنت و قیمت شاخص نفت عمان هم با ۷ سنت کاهش در محدوده ۵۴ دلار و ۶۹ سنت در بازار معامله شده است.
 
علاوه بر این قیمت نفت سبک ایران هم متأثر از کاهش قیمت‌ها در بازار جهانی، ارزان شد به طوری‌که در معاملات منتهی به ۱۰ فوریه امسال، بهای هر بشکه نفت خام سبک صادراتی ایران با یک دلار و ۵۷ سنت کاهش در محدوده ۵۱ دلار و ۴۴ سنت در بازار داد و ستد شده است.
 
با این وجود قیمت هر بشکه نفت خام سنگین صادراتی ایران به دلیل افزایش تقاضا در بازار برای نفت خام‌های ترش و سنگین با ۶ سنت افزایش در محدوده ۵۲ دلار و ۷۶ سنت به فروش رسیده است.
 
از ابتدای سال ۲۰۱۷ میلادی تاکنون متوسط قیمت فروش هر بشکه نفت خام سبک صادراتی ایران ۵۲ دلار و ۲۹ سنت و متوسط قیمت هر بشکه نفت خام سنگین صادراتی ایران ۵۲ دلار و ۱۹ سنت بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

 

,

منبع:مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه