در شبانه روز گذشته روی داد:

بارش ۹میلیمتری باران و ۱۲سانتیمتری برف در جغتای

بارش ۹میلیمتری باران و ۱۲سانتیمتری برف در جغتای
مسول هواشناسی جغتای از بارش 9میلیمتری باران و 12سانتیمتری برف در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیام جغتای، شهرستان جغتای پس از گذر از یک هفته کاملا بارانی و برفی از امروز تا پایان هفته شاهد آسمانی کاملا آفتابی خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام جغتای,

به همین منظور صبح امروز محمدرضا مقتدایی مسول هواشناسی شهرستان جغتای در گفت و گو با پیام جغتای اظهار داشت: خوشبختانه با فعالیت سامانه بارشی در شبانه روز گذشته شهرستان جغتای شاهد بارش برف به ارتفاع ۱۲ سانتیمتر بوده است.

,

مقتدایی افزود: همچنین میزان بارش باران در طی این مدت به ۹/۳ میلیمتر رسید تا شهرستان جغتای ضمن تجربه یکی از سالهای آبی پربارش خود از میانگین بارش دوره آماری ۱۳۸۶ تا سال ۱۳۹۵ نیز پیشی بگیرد.

,

وی در پایان با اعلام پیش رو داشتن هفته ای کاملا آفتابی و بدون بارش خاطرنشان کرد: میزان بارش های سال آبی جاری تا امروز به عدد ۹۲ میلیمتر رسیده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه