در نوزدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی؛
قصهگوی فریمانی مقام اول جشنواره بین المللی قصهگویی را کسبکرد
قصهگو و مربی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان فریمان، در نوزدهمیمن جشنواره بین المللی قصهگویی مقام برتر بخش رضوی این جشنواره را به خود اختصاصداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛داود ریحانی، قصهگو و مربی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فریمان در گفتگو با خبرفریمان اظهارکرد: نوزدهمین جشنواره بینالمللی قصهگویی که از 27بهمن ماه جاری تا امروز در حال برگزاریبود، با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد و در بخش رضوی، با اجرای قصه «ضمانت آقا» موفق به کسب رتبه نخست شدم.
لازم به ذکر است، ریحانی در سال گذشته جزو سه قصه گوی برتر کشور است و برای اولین بار و تنها قصهگویی است که در طول ۱۹ دوره برگزاری این جشنواره، در دو بخش به اجرای قصه پرداختهاست.
وی که دانشجوی دانشگاه پیام نور فریمان نیز هست، سال گذشته نیز در هجدهمین جشنواره بین المللی قصهگویی، با اجرای قصه "پسرک صیاد" به خاطر لحن صمیمی در بیان قصه به عنوان یکی از سه قصهگوی شایسته تقدیر ویژه انتخابشد.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه