تکذیب کتکاری در تمرین نفت مسجد سلیمان

تکذیب کتکاری در تمرین نفت مسجد سلیمان
سرمربی تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان شایعه درگیری تماشاگران در تمرین این تیم را تکذیب کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانار حالی که این روزها از تیم های مختلف لیگ برتری اخبار نقل و انتقالاتی بیرون می آید شنیده شد که در مسجد سلیمان در تمرینات این تیم هیاهویی به پا شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, ر حالی که این روزها از تیم های مختلف لیگ برتری اخبار نقل و انتقالاتی بیرون می آید شنیده شد که در مسجد سلیمان در تمرینات این تیم هیاهویی به پا شده است.,
 
,
گویا ماجرا مربوط به اختلاف بین هواداران مکوندی سرمربی فصل گذشته این تیم و مجید باقری نیا سرمربی کنونی این تیم بوده است.
,
 
,
در تمرین تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان طرفداران بهروز مکوندی سرمربی سابق نفت مسجدسلیمان با طرفداران مجید باقری‌نیا سرمربی کنونی نفت مسجدسلیمان درگیری فیزیکی پیدا کردند و حتی سر فرشاد بختیاری‌زاده مربی دروازه بانان این تیم با شکستگی روبرو شده است.
,
 
,
در حالی که این خبر از این باشگاه به گوش رسیده اما مجید باقری‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس این شایعه را به شدت تکذیب کرد و اظهار داشت: ما در آرامش کامل در حال برگزاری تمرینات خود هستیم و از انتشار این شایعه تعجب می‌کنم ضمن اینکه انتشار این شایعه بی‌احترامی به خود مکوندی هم هست زیرا بهروز مکوندی انسان بسیار بزرگواری است و هرگز طرفدارانش چنین حرکت ناشایستی انجام نمی‌دهند من اصلا به خودم کاری ندارم اما می‌دانم که مکوندی این تیم را دوست دارد و انتشار این شایعه‌ها حتی در شأن انسان بزرگواری چون مکوندی هم نیست.
,
 
,
انتهای پیام/ی
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه