مدیر آموزش و پرورش تالش خبرداد؛
20 مدرسه با ۱۷۴ کلاس آماده پذیرائی از میهمانان فرهنگی در تالش
مدیر آموزش و پرورش تالش از آماده سازی ۱۷۴ کلاس برای پذیرائی از میهمانان فرهنگی در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر؛ اولین جلسه ستاد اسکان نوروز سال ۹۶ شهرستان تالش به منظور تمهید مقدمات پذیرایی و خدمت رسانی به فرهنگیان مسافر در عصر دوشنبه دوم اسفند در آموزش و پرورش تالش برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر, ؛ اولین جلسه ستاد اسکان نوروز سال ۹۶ شهرستان تالش به منظور تمهید مقدمات پذیرایی و خدمت رسانی به فرهنگیان مسافر در عصر دوشنبه دوم اسفند در آموزش و پرورش تالش برگزار شد.,سید مرتضی مختاری مدیر آموزش و پرورش این شهرستان در این جلسه با اشاره بر لزوم استفاده از کلیه امکانات و تجهیزات برای ارائه خدمات بهتر رفاهی به همکاران فرهنگی گفت: توجه به امنیت و رفاه فرهنگیان میهمان در مدارس شهرستان بسیار ضرورت داشته و برآنیم تا با تعامل بیشتر با سایر نهادهای شهرستانی و اداره کل آموزش و پرورش استان شرایطی مهیا کنیم تا فرهنگیان عزیز از حضور در تالش خاطرات خوشی را تجربه کنند.
,مختاری افزود ادامه داد: برگزاری جلسات هماهنگی با مدیران مدارس اسکان، نیروهای خدماتی و اعضای ستاد اسکان آموزش و پرورش و همچنین افزایش امکانات و تجهیزات کلاس های مدارس، خوابگاه و سوئیت های مرکز رفاهی آموزشی فرهنگیان قبل از ۲۶ اسفند ۹۵ که اولین روز پذیرش می باشد، از اولویت های این مدیریت است.
,وی در ادامه گفت : در نوروز امسال ۲۰ مدرسه با ۱۷۴ کلاس آماده پذیرائی از میهمانان فرهنگی بوده که از این تعداد ۷ مدرسه با ۶۹ کلاس ، گروه الف ، ۱۳ مدرسه با ۱۰۵ کلاس، گروه ب می باشد .
,مختاری در پایان گفت: مدارس دخترانه آزادی و پسرانه مدرس ، برای رزرو اینترنتی معرفی شده اند و محل استقرار کشیک نوروزی در دبستان سمیه (س ) ابتدایی واقع در خیابان امام خمینی ( ره ) ، می باشد.
,اسکان نوروزی امسال از ۲۶ اسفند ۹۵ آغاز و تا ۱۲ فروردین ۹۶ ادامه خواهد داشت .
]
ارسال دیدگاه