تابلوی عبور ممنوع مخابرات املش به متقاضیان اینترنت شرکت های دیگر!
بسیاری از متقاضیان اینترنت در املش نمی توانند شرکت ارائه کننده خدمات اینترنت را خودشان انتخاب کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از املش ما ، برای حضور در دنیای امروز و بروز بودن اطلاعات ، اتصال با اینترنت در جایگاه اول قرار دارد، به همین جهت شرکت های متعددی اقدام به واگذاری خدمات اینترنت در شهرها و روستاهای کشور اسلامی مان کرده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , املش ما , املش ما , املش ما , ، برای حضور در دنیای امروز و بروز بودن اطلاعات ، اتصال با اینترنت در جایگاه اول قرار دارد، به همین جهت شرکت های متعددی اقدام به واگذاری خدمات اینترنت در شهرها و روستاهای کشور اسلامی مان کرده اند.,اهمیت شهر املش برای شرکت های مختلف واگذار کننده اینترنت آنقدر مهم بوده است که تاکنون 6 شرکت در این شهر اقدام به خدمات اتصال به شبکه جهانی کرده اند ولی بدلیل زیر ساخت ضعیف شهری و وجود خطوط PCM4 بسیاری از مشترکین مجبور می شوند یا اینترنت نداشته باشند و یا فقط از خدمات اینترنت مخابرات بهره ببرند.
,یکی از شهروندان که صبح امروز جهت تغییر خدمات اینترنت از مخابرات به شرکت دیگری به اداره مخابرات املش مراجعه کرده بود ، با تابلوی عبور ممنوع مواجه شد، یکی از کارکنان اداره املش در پاسخ بهه درخواست مشترک گفت : اگر خدمات اینترنت را از مخابرات جمع آوری کنید خط تلفن شما از عادی بهه PCM4 تبدیل خواهد شد و هرگز نمی توانید از خدمات اینترنت بهره مند شوید.
, عبور ممنوع,این یکی از اتفاقاتی است که امروز به تحریریه املش ما ارسال شد ولی مطمئنا بسیاری از شهروندان ناگزیر و مجبور می شوند بین هیچ و اینترنت مخابرات یکی را انتخاب کنند.
,مخابرات که می تواند از بستر خطوط تلفن ثابت بهترین و بیشترین بهره وری را داشته باشد ، چند سالی است خود را درگیر پروژه واگذاری اینترنت نموده است و بجای کیفیت بخشی با نگاه کمیت بخشی پیش رفته است و به همین سبب بسیاری از مشترکین از خدمات اینترنت آن رضایت کافی را اعلام نمی نمایند.
,امیدواریم مدیران ارشد مخابرات گیلان، در دنیایی که ارتباطات پرسود ترین و اقتصادی ترین مشاغل شناخته می شود اندکی به خود بیایند و بجای اجبار واگذاری یک خدمات به انواع خدمات بیاندیشند تا هم اقتصاد پویایی را برای خود رقم بزنند و هم از جوانان و شرکت های دانش بنیان بهره مند گردند.
]
ارسال دیدگاه