سخنگوی رزمایش پیامبر اعظم 11:
رزمایشهای دفاعی امنیت کشور را حفظ می کند/ فعالسازی راکتهای هوشمند سپاه
پورجمشدیان گفت: در این رزمایش راکت های هوشمند را فعال کردیم و اینچنین رزمایش ها به دنبال امنیت در داخل کشور و دفع تهدید های داخلی و خارجی که بر علیه نظام اسلامی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جام روز، امروز چهارشنبه ۴ اسفند مرحله نهایی پیامبر اعظم ۱۱ با رمز مقدس یا رسول الله (ص) با حضور جانشین فرمانده سپاه پاسدران انقلاب اسلامی، فرماندهان نیروهای نظامی و انتظامی، علمای شیعه و اهل سنت و با شرکت یگان نیروی زمینی سپاه در شمال شرق کشور با رمز محمد رسول الله (ص) اجرا شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام روز,در این رزمایش علی اکبر پورجمشیدیان سخنگوی رزمایش گفت: رژیم صهیونیستی در قواره اعداد قرار نمی گیرد و سپاه در هر شرایط و نقطه ای که تهدیدی نسبت به نظام اسلامی ایران از ناحیه هر فرد و کشوری قرار گیرد آمادگی کامل دارد که مقابلش بایستد و آن تهدید را به خودشان برگرداند.
,پورجمشیدیان افزود: رزمایش های دفاعی به دنبال امنیت در داخل کشور می باشد و تهدید های داخلی و خارجی که بر علیه نظام اسلامی است را دفع می کند.
,وی با اشاره به تجهیزات عمل کننده در رزمایش بیان داشت: در این رزمایش راکت های هوشمند را فعال کردیم که در سه سطح بالای ۱۰۰ کیلومتر ، ۱۰۰ کیلو متر و پایین تر از آن مورد استفاده قرار گرفت.
,سخنگوی رزمایش ادامه داد: در این رزمایش سامانه میثاق دو، راکت های زمین به هوا و دوش پرتاب در اختیار نیروهای عمل کننده قرار گرفت و به بهره برداری رسید.
,پورجمشدیان با تشریح تاکتیک های رزمایش عنوان کرد: نیروهای عملیات کننده همزمان با درگیری با دشمن فرضی که قصد تجاوز به کشور را دارد با نیروهای داخلی که می خواهند در داخل کشور اختشاش کنند مقابله می کند و آمادگی خود را برای مقابله در نبرد های شهری و مرزی به منصه ظهور رساندند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه