فعالیت های هلال احمر در بحران سیل هفته گذشته تشریح شد

فعالیت های هلال احمر در بحران سیل هفته گذشته تشریح شد
رییس جمعیت هلال احمر شهرستان زرین دشت گفت: بیش از 270 مورد عملیات امدادی توسط 450 امدادگر در طول بحران سیلاب هفته گذشته انجام شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرنوشت؛ محمد جعفرپور رئیس جمعیت هلال احمر زرین دشت گفت: طی بارندگی های شدید و بحران سیلاب هفته گذشته در زرین دشت  350 نفر از امدادگران شهرستان بدون هیچ چشم داشتی در راه امداد رسانی به مردم عزیز از خود گذشتگی نشان دادند. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرنوشت,

جعفرپور تصریح کرد: جمعیت هلال احمر شهرستان با بیش از 350 امدادگر داوطلب و نیز مدیریت منابع انسانی دیگر نهاد های خدمت رسان اقدام به اسکان بیش از 450 نفر از همشهریان و عشایر آسیب دیده کرد .

,

وی از تعداد 75 عملیات امدادی، 120 مورد تخلیه آب از منازل ، 80 مورد کمک به تخلیه وسایل منازل و رساندن اقلام امدادی مورد نیاز به عشایر بعنوان بخشی از خدمات این نهاد بشر دوستانه نام برد

,

رئیس  جمعیت هلال احمر شهرستان در پایان از همه مسئولین که در فعالیت های این نهاد همکاری داشتند تشکر  و از فعالیت های آموزش و پرورش به جهت کمک در اسکان اضطراری و نیز جهاد کشاورزی و فرماندهی سپاه ناحیه مقاومت بابت رساندن اقلام امدادی هلال احمر به عشایر قدر دانی کرد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه