رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد سمنان:
برای پیشرفت نظام مهندسی باید فعالیت های ستادی مناسبی انجام شود
رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد سمنان گفت: برای آنکه توسعه و پیشرفت را در نظام مهندسی کشور شاهد باشیم، بایستی سازمان های مرتبط، فعالیت های ستادی مناسبی را انجام دهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی بابایی، رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد سمنان در گفتگو با خبرنگار قومس ضمن تبریک بمناسبت 5 اسفند روز مهندس نقش و جایگاه جامعه مهندسی و دانشگاهی کشور را از ابتدای انقلاب اسلامی به ویژه در دوران دفاع مقدس را در عرصه توسعه، پیشرفت و آبادانی بسیار پررنگ دانست و گفت: مهندسان بسیجی ایران اسلامی در تاریخ دفاع مقدس، مهندسی دفاعی را به نمایش گذاشتند و کارهای ناممکن را ممکن شمردند .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گفتگو با خبرنگار قومس,رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد سمنان با بیان اینکه پنجم اسفند روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی با عنوان روز مهندس نامگذاری شده است، افزود: هم اکنون نیز کشور ما ، به رغم تحریم های فراوان، به بسیاری کشورهای جهان خدمات نظام مهندسی صادر می کند که در نوع خود بی نظیر است.
,بابایی تصریح کرد: یکی از عوامل مهم در توسعه ی پایدار، تولید دانش و تبدیل آن به فن آوری و استفاده از این فن آوری در اقتصاد رقابتی در صنایع مختلف داخل کشور است.
,این مهندس با تجربه کشورمان با اشاره به جایگاه ویژه مهندسان در جامعه اذعان کرد: هنگامی که اسباب توسعه ی صنعتی فراهم شد و درآمد کشور به گونه ای بود که فعالیت های عمرانی در قالب مهندسی مکانیک، عمران، برق و … شکل گرفت، توسعه ی صنایع را در پی داشت و این روند پس از پیروزی انقلاب و در طول 38 سال گذشته رشد فراوانی را به خود دیده است.
,رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد سمنان ابراز کرد: خوشبختانه به عنوان پاسداشت تلاش و کوشش جامعه ی مهندسان کشور و یادآوری اهداف و منافعی که این فعالیت ها در کشور دارد، سالروز تولد یا گرامیداشت مهندس و دانشمند بزرگ خواجه نصیر الدین طوسی به نام روز مهندس نام گذاری شده تا باعث برکاتی در کشور باشد.
,بابایی خاطرنشان کرد: برای آنکه توسعه و پیشرفت را در نظام مهندسی کشور شاهد باشیم، بایستی سازمان های مرتبط، فعالیت های ستادی مناسبی را انجام دهند.
,وی با بیان اینکه نظام مهندسی باید ساز و کارهای لازم را تعقیب و با مدیریت اندیشمند، اهداف خود را دنبال کند ابراز کرد: اکنون نظام مهندسی کشور در زمینه های مختلف نسبت به استانداردسازی و ارایه پروانه های لازم برای فعالیت های مهندسی اقدام می کند.
,رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد سمنان با اشاره به اینکه یکی از موارد مهمی که باید بیش از پیش به آن توجه کرد بحث مالکیت فکری و معنوی است اضافه کرد: اگر یک نظام سامان یافته برای حفظ دستاوردهای فکری وجود نداشته باشد، هرج و مرج در ایجاد فن آوری صورت می گیرد.
,بابایی گفت: جایگاه نظام مهندسی کشور و ارتباط با سازمان های مرتبط و هدفمند کردن فعالیت ها در راستای نیازهای کشور موضوعی است که باید به آن پرداخته شود.
,وی در ادامه با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی موضوع بسیار مهمی است که بایستی مورد توجه سازمان و ارگان های مختلف قرار گیرد تاکید کرد: هنگامی که از اقتصاد مقاومتی صحبت به میان می آید، به این معنا است که ما تنها به منابع طبیعی و زیرزمینی اتکا نداشته باشیم و باید همواره به منابع انسانی که خلاقیت، طراحی و ایده های نسل جوان مهندسی کشور و سایر گروه های فرهیخته نیز شامل می شود، اهمیت بدهیم.
,رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد سمنان با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی وقتی معنا پیدا می کند که سرمایه های انسانی را از ایده و فکر به عمل تبدیل کنیم اظهار کرد: این موضوع تعریفی است که از مهندسی ارایه می شود.
,بابایی با بیان اینکه تبدیل فکر به عمل، تبدیل طراحی به دستگاه مورد نیاز در کشور و ... کاری است که مهندسین ما انجام می دهند بیان کرد: فن آوری هسته ای که تنها یکی از زمینه های مختلف علمی کشور محسوب می شود، مرهون تلاش و زحمت های فراوان مهندسین چه در دانشگاه ها و چه در سازمان و شرکت های دانش بنیان است.
,وی با اشاره به اینکه دانشمندان این سرزمین محصولات و اجزای این فن آوری را مورد ارزیابی و تولید و ساخت قرار می دهند یادآور شد: البته این مهم بخش کوچکی از توان علمی سرمایه های کشور به شمار می رود.
,رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد سمنان تصریح کرد: من امیدوارم که با فعالیت شبانه روزی و مستمر تمامی گروه ها و به ویژه مهندسی کشور، تبدیل توانمندی فکری به ثروت در کشور و صادرات منابع فکری و نه افراد را شاهد باشیم.
,علی بابایی با بیان اینکه به مهندسان کشور توصیه می کنم که زندگینامه خواجه نصیرالدین طوسی را دست کم یک بار مطالعه کنند اظهار کرد: خواجه نصیر در دوران سخت و پرتنشی از بابت مسایل سیاسی و اجتماعی در کشور فعالیت کرد که با تدبیر خود فعالیت های مهمی را در علوم مختلف انجام داد.
,وی افزود: یکی از مهمترین این فعالیت ها، رصدخانه مراغه می باشد که به عنوان یکی از یادگارهای ارزشمند این دانشمند در تاریخ ثبت شده است.
,رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد سمنان در پایان ابراز کرد: انتظار می رود مهندسین این مرز و بوم، با یادآوری تعهد و مسئولیتی که این افراد در قبال مردم ایران دارند و با همدلی و مودت و به کارگیری کلیه ظرفیت های مهندسی و با تکیه بر اخلاق حرفه ای، در جهت پیشرفت و آبادانی ایران عزیز بیش از همیشه کوشا بوده وسهم خود را در سند چشم انداز توسعه پایدار کشور، به خوبی ایفا کنند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه