حوزه علمیه پاسارگاد تحت اشراف آیت الله مکارم شیرازی قرار می گیرد
یازده نفر طبق اساس نامه حوزه های علمیه به عنوان هیئت موسس حوزه علمیه امام محمد باقر (ع) سعادت شهر انتخاب و جمعی نیز به عنوان حامیان این حوزه مشخص شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طنین پاسارگاد، درجلسه ای که با حضور حجت الاسلام سید محمد انجوی نژاد، حجت الاسلام بیات رئیس حوزه علمیه امام محمد باقر(ع) وجمعی از معتمدین و اهالی محلات مختلف سعادت شهردر محل حوزه علمیه امام محمد باقر(ع) سعادت شهرتشکیل شدهیئت موسس این حوزه وهمچنین هیئت امنای حامیان حوزه علمیه تعیین شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طنین پاسارگاد,درابتدای این جلسه حجت الاسلام بیات رئیس حوزه علمیه امام محمد باقر(ع) سعادت شهر طی سخنانی مسائل ومشکلات حوزه علمیه را برشمردوگزارشی از روند مسائل طلاب این حوزه وفعالیتهای آن را برشمرد.
,رئیس حوزه علمیه سعادت شهر بابیان اینکه در حال حاضر 17 نفر طلبه دراین حوزه مشغول آموزش دروس حوزوی هستند گفت: باتوجه به اینکه حوزه های علمیه دولتی نیستند وتوسط مردم اداره می شونداین حوزه نیز از بقیه مستثنی نیست اما با مشکلات عدیده ای روبرو هستیم.
,وی بابیان اینکه تنها مشکل آذوقه طلاب نیست بلکه بحث کتب درسی- هزینه آب وبرق وگاز و دیگر مشکلاتی است که ما با آن روبرو هستیم.
,حجت الاسلام بیات گفت: باتوجه به اینکه حوزه امام محمد باقر(ع) مدت سه سال است که فعالیت خود را دراین شهرستان آغاز کرده است اما این حوزه فاقد کد بود که با پیگیری هایی که صورت گرفت در یکی دوماه گذشته کد حوزه گرفته شد.
,وی در خصوص تبلیغات جهت جذب طلبه گفت: در حال حاضر ما فعالیتهای تبلیغاتی را شروع کرده ایم بنرها وپوستر های تبلیغاتی را چاپ کرده ایم همچنین برنامه ریزی برای حضور در شهرستانهای مختلف و تبلیغات لازم دراین شهرستانها تدارک دیده شده تابرای سال آینده بتوانیم طلبه بیشتری که حدنصاب حوزه می باشد را جذب کنیم.
,حجت الاسلام بیات با بیان اینکه اگر بخواهیم سال آینده به کارمان ادامه دهیم باید ساخت وساز حوزه علمیه جدید را که حجت الاسلام طالبی نژاد امام جمعه پیشین سعادت شهر پایه گذاری کرده اند را ادامه وبه پایان برسانیم.
,وی گفت: عملیات ساخت حوزه علمیه جدید سعادت شهر درابتدای شهرک آفتاب درزمینی به مساحت شش هزار مترمربع وبا زیربنای سیصد مترمربع بنا شده که درحال حاضرسقف طبقه اول آن زده شده که اگر مردم با همت این شهرستان کمک کنند وهمچنین وجوهات – زکات – موقوفات به کمک این حوزه بیاید ما می توانیم برای سال تحصیلی آینده حوزه جدید را آماده کنیم و مقداری از مشکلات فعلی ما مرتفع شود.
,وی تصریح کرد: مکاتباتی با حضرت آیت الله مکارم شیرازی انجام گرفته تا باتوجه به اینکه در سطح جهان اسلام حوزه های متعددی زیر نظر ایشان اداره می شود این حوزه نیز تحت اشراف حضرت آیت الله مکارم قرار گیرد وساخته شود که ایشان خواسته اند که حجت الاسلام موسوی نژاد رئیس حوزه علمیه مرودشت هیئتی را جهت بررسی به منطقه اعزام و پیگیری کنند.
,حجت الاسلام بیات گفت: امروز سعی کرده ایم که از محلات مختلف سعادت شهر بیش از سی نفر از معتمدین و متدینین را دعوت تا در وحله اول هیئت موسس حوزه انتخاب و همچنین بقیه به عنوان هیئت حامیان حوزه تعیین تا در تمام زمینه ها کمک کار و برطرف کننده مشکلات حوزه علمیه باشند.
,وی افزود: انتظار من این است که بیاییم با امام زمان (عج) دست بیعت دهیم تا این چراغی که در سطح شهرستان روشن شده خاموش نشود.
,وی گفت: امروز بعضی از دشمنان دین ودیانت به دنبال این هستند که حوزه علمیه سعادت شهر تعطیل شود چرا که سنگ اندازیهایی هم شده است اما به لطف خداوند منان وهمت شما مردم این اتفاق نخواهد افتاد چرا که اگر حوزه علمیه سعادت شهر تعطیل شود، دشمنان خوشحال خواهند شد.
,درادامه این جلسه حجت الاسلام انجوی نژاد طی سخنانی پیرامون مفاسد اجتماعی، بد حجابی و ربا خواری مطالبی بیان داشت.
,وی گفت: علما نگهبانان وحافظان دین هستند و انتظارداریم که شما مردم ولایت مدار وشیعه امیرالمومنین (ع) مذهب تشیع را تقویت کنیدو همانطور که دین اسلام پایدار بوده و هست وخواهد بود و چراغ جمهور اسلامی ایران که روشن شده این چراغ انشاالله روشن خواهد بود وخاموش نمی شود.
,حجت الاسلام انجوی نژاد به برکات حوزه های علمیه اشاره کرد وگفت: علمای بزرگی از این حوزه ها برخواسته اند،انشاالله طلبه های حوزه علمیه سعادت شهر هم روزی به مدارج بالا خواهند رسید چه بسا که از همین حوزه علمیه سعادت شهر یک مجتهد و مرجع تقلید برخاسته شود، ناامید هم نباشید همانطور که خیلی از بزرگان ومراجع بزرگ دینی از اهالی روستا و دهات بوده اند و حتما ازاین منطقه یک عالم برجسته خواهد خواست که مبلغی برای دین خواهد بود.
,درادامه این جلسه 11 نفر طبق اساس نامه حوزه های علمیه به عنوان هیئت موسس حوزه علمیه امام محمد باقر (ع) سعادت شهر انتخاب و جمعی نیز به عنوان حامیان این حوزه مشخص شدند.
,در پایان جلسه حجت الاسلام انجوی نژاد به اتفاق حجت الاسلام بیات و اعضای هیئت موسس حوزه با حضور در محل ساخت بنای جدید حوزه علمیه از نزدیک با روند چگونگی اجرای ساخت حوزه وهمچنین مشکلات ساخت وساز آن آشنا شدند.
,

,
,

,
, ,

,
,

,
,

,

,

,

,

,

,
,

,
,

,
,

,

,

,

,

,

,

,

,

, ]
ارسال دیدگاه