فرمانده نیروی انتظامی گلستان:
نیروی انتظامی اولین سد مبارزه با سوداگران مرگ است
فرمانده نیروی انتظامی استان گلستان گفت : نیروی انتظامی اولین سد مبارزه با مواد مخدر و سوداگران مرگ در کشور است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از گلستان ما ، سردارسید محمود میرفیضی فرمانده نیروی انتظامی استان گلستان در حاشیه اولین یادواره شهدای مبارزه با مواد مخدر استان گلستان با اشاره به اینکه این یادواره درهفته مبارزه با مواد مخدر برگزار می گردد، اظهار کرد : این یادواره در جهت بزرگداشت یاد و خاطره شهداء و تقدیر از خانواده شهدای که نقش مهمی در پرورش این شهیدان داشته اند برگزار شده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, گلستان ما,فرمانده نیروی انتظامی استان گلستان ، تاکید کرد: نیروی انتظامی اولین سد مبارزه با مواد مخدر و سوداگران مرگ در کشور است .
,میرفیضی با اشاره به اینکه باب شهادت در عرصه حفظ و حراست از امنیت جامعه همچنان باز است ، خاطر نشان کرد : شهدای مبارزه با مواد مخدر سندی برای نشان دادن این هستند که نیروی انتظامی سدی مستحکم در برابر مبارزه با مواد مخدر است .
,وی در پایان افزود : نیروی انتظامی تاکنون 3500 شهید در راه مبارزه با مواد مخدر تقدیم انقلاب کرده است و سهم استان گلستان از این میان 83 شهید گرانقدر است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه