به مناسبت روز مهندس
مسابقات تیراندازی تفنگ بادی در بندر بوشهر برگزار شد+ تصاویر
به مناسبت روز مهندس یک دوره مسابقات تیراندازی در رشته اهداف ثابت تفنگ بادی ۱۰ متر و تپانچه بادی ۱۰ متر به صورت آزاد و نیم فرم روز جمعه در هیئت تیراندازی استان بوشهر برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "دانشجونیوز" ،به مناسبت روز مهندس یک دوره مسابقات تیراندازی در رشته اهداف ثابت تفنگ بادی ۱۰ متر و تپانچه بادی ۱۰ متر به صورت آزاد و نیم فرم روز جمعه در هیئت تیراندازی استان بوشهر برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "دانشجونیوز" ,
در این دوره 26 نفر شرکت کردند که در بخش تفنگ بادی ۱۰ متر آقایان بهزاد آلتوان با 292، علی نژاد با 272 و رسول غضنفری با 264 امتیاز اول تا سوم و در بخش بانوان نیز فاطمه زهرا دشتبانی با190 امنیاز، فاطمه پی خسته با 161 امتیاز و نیلوفر حمیدی با 157 امتیاز ترتیب مقامهای اول تا سوم را کسب کردند.
,
در رشته تپانچه 10 متر آقایان رضا بردستانی با270 امیتاز مقام اول، کمالی227 مقام دوم، و محمد پاکنیت با 224 مقام سوم و در بخش خواهران نیز نوشین پی خسته با 185 امتیاز مقام اول، سارا علیزاده با 180 امتیاز مقام دوم و صدیقه دهباشی با 169 امتیاز مقام سوم را به دست آوردند.
,
در پایان این مسابقات به نفرات برتر از سوی هیئت تیراندازی استان بوشهر جوایز نفیسی اهدا شد.
,













,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای خبر/
]
ارسال دیدگاه