جشنواره بازیهای بومی و محلی در مدارس عشایری اصلاندوز+تصاویر

جشنواره بازیهای بومی و محلی در مدارس عشایری اصلاندوز+تصاویر
مرحله منطقه ای جشنواره بازیهای بومی و محلی در مدارس عشایری اصلاندوز با هدف احیا و ترویج بازی‌های بومی با حضور سرپرست اداره آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان شهر برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ارس تبار،قدرت مهرآوران سرپرست اداره آموزش و پرورش اصلاندوز امروز در حاشیه برگزاری این جشنواره با بیان اینکه این بازیهای بومی و محلی برگرفته از آداب و فرهنگ عشایری منطقه است گفت: امروزه، می‌توان دانش آموزان را با هدف تقویت سرعت عمل، دقت و کنجکاوی، تقویت حواس و تمرکز و لذت و هیجان  به انجام این بازی تشویق کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار,

وی افزود:برگزاری بازیهای بومی و محلی در بین دانش آموزان باعث ماندگاری و انتقال آن به نسلهای آینده می شود و لازم است  برای حفظ و تداوم این بازیها تدابیر و برنامه های مناسبی در نظر گرفته شود.

,

فرشاد صیامی کارشناس امور عشایری آموزش و پرورش اصلاندوز نیز با بیان اینکه اجرای بازی های بومی و محلی عامل ایجاد روحیه نشاط و شادابی و تقویت روابط دوستی بین دانش آموزان عشایری است افزود: برگزاری همه ساله این جشنواره جهت انتقال این فرهنگ و سنت اصیل به نسل های آینده حائز اهمیت می باشد.

,

در پایان مسئولان اصلاندوز ار غذاهای محلی و آش دوغ تهیه شده توسط دانش آموزان بازدید کردند.

,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, , ,

, ,

, ,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه