در پنجمین جشنواره استانی سوره ماه؛

گروه هنری "اُسرو" سه عنوان برتر را به خود اختصاص داد

گروه هنری "اُسرو" سه عنوان برتر را به خود اختصاص داد
روح الله صفا کارگردان از کسب سه عنوان برتر توسط گروه هنری اُسرو با اجرای نمایش "پری خوانی عشق و سنگ" در جشنواره استانی سوره ماه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روح الله صفا کارگردان و سرپرست گروه هنری اُسرو در گفت و گو با خبرنگار ندای سرخه اظهار داشت: گروه هنری اُسرو توانست در پنجمین جشنواره تئاتر استانی سوره ماه سه عنوان از عناوین برتر استانی را به خود اختصاص دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای سرخه,

وی خاطرنشان کرد: گروه هنری اُسرو شهرستان سرخه در این جشنواره نمایش "پری خوانی عشق و سنگ" به کارگردانی بنده و به  نویسندگی چیستا یثربی با بازیگری هنرمندانی همچون اعظم فخرو، عطیه فیض،‌مینا افتخاری، عاطفه اسماعیلی و پدرام طاهری را به نمایش در آورد و توانست سه عنوان از عناوین برتر استانی را از آن خود کند.

,

صفا کارگردان نمایش "پری خوانی عشق و سنگ" بیان داشت: خوشبختانه توانستیم کسب عنوان سومی برترین زن این دوره از جشنواره تئاتر استانی را توسط اعظم فخرو، کسب  عنوان اولی برترین طراحی صحنه توسط روح الله صفا و  کسب عنوان برترین موسیقی این دوره توسط حسین همتی را به خود اختصاص دهیم.

,

وی در پایان بیان داشت:‌ این موفقیت چشمگیر گروه هنری اُسرو را به تمامی مردم هنردوست و جامعه فرهنگ و هنر شهرستان سرخه تقدیم می کنم.

,

 

,

انتهای پیام./

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه