logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

بانوی کارآفرین:

خیاطی از مشاغل درآمدزاست/ در جشنواره مد و لباس اسلامی صاحب مقام شدم

خیاطی از مشاغل درآمدزاست/ در جشنواره مد و لباس اسلامی صاحب مقام شدم
بانوی کارآفرین قزوینی با بیان اینکه خیاطی از مشاغل درآمدزاست، عنوان کرد: کیفیت جشنواره خوب بود و علاوه بر استان قزوین استان‌های دیگر نیز شرکت داشته اند و طرح من از بین ۵۸ مدل به عنوان طرح دوم انتخاب شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای البرز؛ زهره ختمی بانوی هنرمند الوندی است که در جشنواره مد و لباس اسلامی که در استان قزوین برگزار شده بود مقام دوم را در این جشنواره به دست آورد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای البرز؛,


این بانوی هنرمند ۳۷ ساله الوندی در مورد فعالیت هنری خود گفت: رشته تحصیلی من در دبیرستان علوم انسانی بود؛ اما به خیاطی علاقه بسیاری داشتم و برای فراگرفتن این رشته کلاس و دوره خاصی را نگذراندم بلکه از خواهر بزرگترم که خیاط بود اصول کار را یاد گرفتم.

وی ادامه داد: در ابتدا کارم را با سفارش‌های کوچک و کارهای ساده خیاطی شروع کردم و برای شروع از اتاق‌های منزل استفاده کردم تا هزینه اضافه به خانواده تحمیل نشود.

ختمی اذعان کرد: برای نمونه کاری که به عنوان طرح برای جشنواره ارسال کردم از پارچه ایرانی استفاده کردم و طرح و برش‌هایی که بر روی پارچه انجام داده بودم، طرح‌هایی ترکیبی با خلاقیت ذهنی خودم بود. 

وی با اشاره به رنگ پارچه ای که برای جشنواره انتخاب کرده بود، گفت: رنگ لباسی که انتخاب کرده ام شاد بوده تا مورد پسند جوان‌ها باشد. 

این بانوی کارآفرین ابراز کرد: طرحی که برای لباس جشنواره انتخاب کرده بودم براساس تجربه کاریم در دوخت و طراحی لباس‌های مجلسی بود که با ادغام چند طرح و به وجود آوردن یک طرح جدید توانستم رتبه دوم در جشنواره مد و لباس اسلامی را کسب کنم.

وی افزود: کیفیت جشنواره خوب بود و علاوه بر استان قزوین استان‌های دیگر نیز شرکت داشته اند و طرح من از بین ۵۸ مدل به عنوان طرح دوم انتخاب شد. 

این بانوی الوندی با اشاره به اینکه خیاطی یکی از هنرهای اشتغالزاست، بیان کرد: اگر مسئولان بتوانند کسانی را در این رشته هنری مستعد هستند شناسایی کنند و امکانات اولیه و فضای کاری را برای آنها فراهم کنند، بیکاری کاهش خواهد یافت.

ختمی یادآور شد: من کار خود در خانه‌ام و با دوخت لباس‌های معمولی شروع کردم و امروز به جایی رسیده ام که بیشتر سفارش لباس‌های مجلسی و نامزدی را حتی از تهران قبول می‌کنم و از در آمد خوبی دارم.

این هنرمند الوندی گفت: برای خیاطی قبول می‌کنم که از طرح‌های پوشیده و اسلامی استفاده باشند و علاوه بر آن داشتن جلوه و زیبایی نیز مدنظرم است.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه