صبح امروز؛

مراسم گرامیداشت روز مهندس در رشتخوار برگزار شد+ تصاویر

مراسم گرامیداشت روز مهندس در رشتخوار برگزار شد+ تصاویر
به منظور گرامیداشت پنجم اسفندماه که به عنوان روز مهندس نامگذاری شده است مراسم بزرگداشتی با حضور جمعی از مسئولین و اعضای سازمان نظام مهندسی شهرستان رشتخوار صبح امروز در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهل ماه نیوز، محسن زاهدی مسئول دفتر نمایندگی نظام‌مهندسی خراسان رضوی در شهرستان رشتخوار در حاشیه برگزاری تین مراسم ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در جمع مسئولان و اعضای نظام‌مهندسی این شهرستان با اشاره به اینکه نظام‌مهندسی شهرستان رشتخوار تنها 2 سال سابقه فعالیت در این شهرستان را داشته کارهای صورت گرفته توسط این نهاد را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و اظهار داشت: بعد از گذشت 2 سال از تأسیس دفتر نظام‌مهندسی شهرستان رشتخوار اکنون در بحث نظارت مشکلات گذشته را نداریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهل ماه نیوز,



وی در ادامه با اشاره به اینکه کار مهندسی کمتر از کار معلمی نیست، گفت: مهندس فکر می‌کند، طرح می‌دهد، و از شرایط و موقعیت‌ها استفاده کافی را می‌برد، فرق مهندس با دانشمند این است کف دانشمند موضوع را انتخاب می‌کند اما مهندس باید با شرایط ایجادشده راه و مسیر را تعیین کند و به نتیجه مطلوب برسد.

,
,
,




مهندس زاهدی با اشاره به اینکه حرکات و گام‌های مؤثری در سطح شهر رشتخوار درزمینه نظام‌مهندسی و ساخت  و ساز اصولی رخ‌داده است، یادآور شد: گام بعدی ما در سطح شهرستان ایمن‌سازی و ساخت‌وساز اصولی در روستاهای سطح شهرستان خواهد بود.
 

,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه