جلسه ستاد احیای امر به معروف سپیدان برگزار شد

جلسه ستاد احیای امر به معروف سپیدان برگزار شد
جلسه ستاد احیای امر به معروف شهرستان سپیدان با حضور جانشین ستاد احیا، اعضا شورای تامین ،مسئولین ادارات و نهادهای شهرستان در دفتر امام جمعه سپیدان برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از مارگون جلسه ستاد احیای امر به معروف شهرستان سپیدان با حضور جانشین ستاد احیا،  اعضا شورای تامین ،مسئولین ادارات و نهادهای شهرستان در دفتر امام جمعه شهرستان برگزار شد.در  ابتدای جلسه  سرهنگ رستمی دبیر ستاد احیا با اشاره به آیه ای از قران کریم به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر اشاره کردند و گفتند که امربه معروف باید جهت دار و ساماندهی شده انجام شود که در غیر این صورت نتیجه ی عکس خواهد داد.
دبیر ستاد احیا امر به معروف با تاکید بر انجام فعالیت های عملی در راه ترویج امر به معروف و نهی از منکر گفت: تعامل ادارات و نهادها در این خصوص امری مهم است تا روند اجرای امر به معروف و نهی از منکر شتاب بیشتری بگیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از مارگون جلسه ستاد احیای امر به معروف شهرستان سپیدان با حضور جانشین ستاد احیا،  اعضا شورای تامین ،مسئولین ادارات و نهادهای شهرستان در دفتر امام جمعه شهرستان برگزار شد.در  ابتدای جلسه  سرهنگ رستمی دبیر ستاد احیا با اشاره به آیه ای از قران کریم به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر اشاره کردند و گفتند که امربه معروف باید جهت دار و ساماندهی شده انجام شود که در غیر این صورت نتیجه ی عکس خواهد داد.
دبیر ستاد احیا امر به معروف با تاکید بر انجام فعالیت های عملی در راه ترویج امر به معروف و نهی از منکر گفت: تعامل ادارات و نهادها در این خصوص امری مهم است تا روند اجرای امر به معروف و نهی از منکر شتاب بیشتری بگیرد.
, مارگون, ., .,
,

رستمی در این جلسه با اشاره به حساسیت های ویژه ای که شهرستان سپیدان به دلیل موقعیت جغرافیایی و گردشگری که دارد گفت: فعالیت های فرهنگی بهترین راه برای ترویج موضوع امر به معروف و نهی از منکر است.

, رستمی در این جلسه با اشاره به حساسیت های ویژه ای که شهرستان سپیدان به دلیل موقعیت جغرافیایی و گردشگری که دارد گفت: فعالیت های فرهنگی بهترین راه برای ترویج موضوع امر به معروف و نهی از منکر است.,

وی با تاکید بر موضوع امر به معروف و نهی از منکر گفت: کشور های معاند با پوشش رسانه ای گسترده، برنامه سازی و پخش ماهواره ای، و حضور گسترده در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی با هدف لجاجت با نظام مقدس جمهوری اسلامی، سعی بر از بین بردن فرهنگ غنی اسلامی را دارند.وی افزود شیوه های صحیح برخورد در خصوص امر به معروف و نهی از منکر از منظر قرآن کریم و سیره اهل بیت علیهم السلام در کنار انجام کارهای پژوهشی باید در دستور کار قرار گیرد.

, وی با تاکید بر موضوع امر به معروف و نهی از منکر گفت: کشور های معاند با پوشش رسانه ای گسترده، برنامه سازی و پخش ماهواره ای، و حضور گسترده در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی با هدف لجاجت با نظام مقدس جمهوری اسلامی، سعی بر از بین بردن فرهنگ غنی اسلامی را دارند.وی افزود شیوه های صحیح برخورد در خصوص امر به معروف و نهی از منکر از منظر قرآن کریم و سیره اهل بیت علیهم السلام در کنار انجام کارهای پژوهشی باید در دستور کار قرار گیرد.,

درادامه این جلسه زارع خفری فرماندار جدید شهرستان ضمن عرض تسلیت شهادت زهرای مرضیه ( س)اظهار داشت:رعایت امربه معروف ونهی منکر مختص به نهاد خاصی نمی باشدتصریح کرد؛ می بایست همه ما دست به دست هم دهیم تامعروف در جامعه تقویت ومنکر نیزکاهش یابد.

, درادامه این جلسه زارع خفری فرماندار جدید شهرستان ضمن عرض تسلیت شهادت زهرای مرضیه ( س)اظهار داشت:رعایت امربه معروف ونهی منکر مختص به نهاد خاصی نمی باشدتصریح کرد؛ می بایست همه ما دست به دست هم دهیم تامعروف در جامعه تقویت ومنکر نیزکاهش یابد.,

نایب رئیس ستادامر به معروف ونهی منکرسپیدان نوع بیان ، زمان ومکان اجرای این فریضه الهی را موثر در اثرگذاری آن دانست وافزود؛ فردی که میخواهد امربه کاری نماید یا فردی را ازانجام کاری نهی نماید می بایست زمان ،مکان وتاثیرپذیری آن را نیز در نظر بگیرد زیرا اگر به این امر توجه نگردد نه تنها امر به معروف ونهی از منکر تاثیرگذار نخواهد بود بلکه نتیجه عکس هم خواهد داشت.

, نایب رئیس ستادامر به معروف ونهی منکرسپیدان نوع بیان ، زمان ومکان اجرای این فریضه الهی را موثر در اثرگذاری آن دانست وافزود؛ فردی که میخواهد امربه کاری نماید یا فردی را ازانجام کاری نهی نماید می بایست زمان ،مکان وتاثیرپذیری آن را نیز در نظر بگیرد زیرا اگر به این امر توجه نگردد نه تنها امر به معروف ونهی از منکر تاثیرگذار نخواهد بود بلکه نتیجه عکس هم خواهد داشت.,

فرماندار سپیدان مردم این شهرستان را متدین ومتعصب به دین معرفی کردو اظهار داشت:ماباید بدانیم که مردم شهر هزارمسجد سپیدان مردمی متدین ومتعصب به دین وطرفدار امر به معروف ونهی از منکر می باشند وضرورت دارد ما به گونه ای عمل نماییم که این شهرستان همچنان در تعصب ومتدین بودن زبان زد عام خاص باقی بماند.

, فرماندار سپیدان مردم این شهرستان را متدین ومتعصب به دین معرفی کردو اظهار داشت:ماباید بدانیم که مردم شهر هزارمسجد سپیدان مردمی متدین ومتعصب به دین وطرفدار امر به معروف ونهی از منکر می باشند وضرورت دارد ما به گونه ای عمل نماییم که این شهرستان همچنان در تعصب ومتدین بودن زبان زد عام خاص باقی بماند.,

در این جلسه حجت الاسلام ارودا امام جمعه موقت شهرستان با بیان اینکه احیای امر به معروف و نهی از منکر از واجبات و فریضه مهم اسلامی گفت: جامعه ‌ای که در آن امر به معروف و نهی از منکر احیاء نشود از رحمت خداوند دور خواهد شد.

, در این جلسه حجت الاسلام ارودا امام جمعه موقت شهرستان با بیان اینکه احیای امر به معروف و نهی از منکر از واجبات و فریضه مهم اسلامی گفت: جامعه ‌ای که در آن امر به معروف و نهی از منکر احیاء نشود از رحمت خداوند دور خواهد شد.,

حجت الاسلام ارودا تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر، در آموزه های دینی ما از جایگاه بلند و ویژه برخوردار است و اساس نبوت پیامبران الهی، بر امر به معروف و نهی از منکر استوار بوده است.

, حجت الاسلام ارودا تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر، در آموزه های دینی ما از جایگاه بلند و ویژه برخوردار است و اساس نبوت پیامبران الهی، بر امر به معروف و نهی از منکر استوار بوده است.,

وی افزود: وظیفه این ستاد فرهنگ سازی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است و همه ادارات و دستگاه های مربوطه باید از تمام امکانات خود جهت اجرای صحیح این فریضه تلاش کنند.

, وی افزود: وظیفه این ستاد فرهنگ سازی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است و همه ادارات و دستگاه های مربوطه باید از تمام امکانات خود جهت اجرای صحیح این فریضه تلاش کنند., .,

  در پایان  اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر  شهرستان به بیان نظرها و پیشنهادهای خود در خصوص اجرای امر به معروف و نهی از منکر پرداختند. 

,   در پایان  اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر  شهرستان به بیان نظرها و پیشنهادهای خود در خصوص اجرای امر به معروف و نهی از منکر پرداختند.  ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه