یک کارشناس خانواده؛

پیروی از سیره زندگی حضرت فاطمه (س) بهترین الگوی نسل جوان است

پیروی از سیره زندگی حضرت فاطمه (س) بهترین الگوی نسل جوان است
یک کارشناس خانواده گفت: با توجه به شرایط سخت امروز در خصوص امر ازدواج و پیچیدگی‌هایی که در این باره به واسطه زندگی مدرن و شهری وجود دارد بهره بردن از سیره زندگی حضرت زهرا (ع)، بهترین راه رسیدن به سنت ازدواج آسان است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سکینه نیک کارشناس خانواده در گفتگو با خبرنگار گوهرشادنیوز، با بیان اینکه ازدواج حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) بهترین الگو برای جوانان است، افزود: با توجه به شرایط سخت امروز در خصوص امر ازدواج و پیچیدگی‌هایی که در این باره به واسطه زندگی مدرن و شهری وجود دارد بهره بردن از سیره زندگی حضرت زهرا (ع)، بهترین راه رسیدن به سنت ازدواج آسان است.




مدیر مدرسه علمیه حضرت خدیجه (س) با تأکید بر اینکه ملاک‌های ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) ابدی است، اظهار داشت: یکی از اصول اساسی و رازهای موفقیت یک ازدواج، هم کف بودن دختر و پسر است که متأسفانه برخی گمان می‌کنند کفویت تنها به شرایط ظاهری چون مسائل نژادی، وضعیت مادی و رفاهی افراد بستگی دارد.




وی در ادامه تصریح کرد: در حالی که همتایی و هم سوئی خواست‌ها و تمایلات روحی و روانی افراد، میزان توان علمی و دینی و ارزش نهادن به ویژگی‌های اخلاقی و فرهنگی است.




نیک با اشاره به سادگی مراسم ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) این پیوند مبارک را الگویی برای همه جونان دانست و خاطرنشان شد: حضرت فاطمه (س) به عنوان دردانه پیامبر (ص) دارای خاستگاران زیاد و ثروتمندی بودند اما از آنجایی که ملاک ازدواج برای ایشان مال و ثروت و مکنت نبوده به هیچ یک از انها جواب ندادند و تنها زمانی که حضرت علی (ع) به خاستگاری شان امدند با وجود اینکه مال و ثروتی نداشتند با کمال رضایت به ایشان جواب مثبت دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گوهرشادنیوز،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

این کارشناس خانواده با اشاره به ثروت حضرت علی (ع) در زمان ازدواج با دختر پیامبر (ص)، بیان داشت: یک شتر، یک شمشیر و زره تنها اموال حضرت علی (ع) زمان خاستگاری از حضرت فاطمه (س) بود که به دستور پیامبر (ص) ایشان زره را فروختند و با پول آن چهیزیه تهیه و مراسم عروسی‌شان را برگزار کردند. این قضیه باید برای جوانان ما الگو باشد و با پیروی از مولای خود شروع یک زندگی مشترک را برای خود و دیگران سخت نگیرند.




وی ادامه داد: کسی که می‌خواهد همسری برای خودش انتخاب کند نباید به دنبال ظواهر و مادیات دنیا و خانه و ماشین داشته باشد چرا که این گونه مسائل در زمان خود و با همراهی زن و مرد مرتفع می‌شود. در حالی که اگر از اول مبنای شکل گیری ازدواج دو شخص مسائل مادی قرار بگیرد، معیارهای واقعی ازدواج چون کفیت، توجه به مسائل روحی و مذهبی در نظر گرفته نمی‌شود.




نیک با تأکید مجدد بر اینکه زندگی و ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س) بهترین الگوی نسل جوان است، افزود: ازدواج آگاهانه و متدینانه حضرت زهرا (س) باعث شد که ایشان روز بعد از ازدواجشان، وقتی پدر پرسیدند که همسرت را چگونه یافتی، ایشان پاسخ می‌دهند؛ بهترین یاور برای اطاعت خداوند. در این لحظه پیامبر (ص) به اشان می گویند فداها اباها.




انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه