عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

دولت علت عقب افتادن از برنامه توسعه است

دولت علت عقب افتادن از برنامه توسعه است
عضوکمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: اگر برنامه توسعه در دوره ای به درستی یا با درصد کمی انجام شده نتیجه کمبود همکاری دولت در آن دوره بوده و نمی توان کل برنامه توسعه را زیر سوال برد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور شب گذشته در برنامه گفت‌و‌گوی ویژه خبری اظهار کرده بود:«این را بگویم این برنامه واقعاً گره‌گشای هیچ مشکلی از کشور نیست. برنامه‌‌های پنجم، چهارم، سوم برنامه‌هایی است که خود دولت آن را به مجلس برد و تصویب شد و دولت نیز خودش مدعی اجرای آن برنامه بود اما الآن ببینید چند درصد آن برنامه‌ها اجرایی شد؟برنامه‌ای که می‌خواهیم تدوین کنیم باید مشخص کند که کشور در 5 سال آینده به کجا می‌خواهد برسد. الآن از هر نماینده‌ای در مجلس به‌خصوص کسانی که در نگارش آن دخیل بودند سؤال کنید که در 5 سال آینده قرار است ایران به چه نقطه‌ای برسد، نمی‌داند.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

حمید گرمابی در واکنش به این اظهار معاون اول رئیس‌جمهور در گفتگو با پرستوها  اظهار کرد: برنامه‌های توسعه که دولت‌ها ارائه می‌کنند همیشه بعد از تصویب در مجلس شورای اسلامی در اجرا مورد آزمون قرار می‌گیرد.

, پرستوها,

 

,

وی ادامه داد: درست است برخی برنامه‌های توسعه تا حدودی با نقص اجر شده‌اند اما این دلیل نمی‌شود برای آینده برنامه‌ریزی نداشته باشیم.

,

 

,

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: این‌که برنامه‌ها با موفقیت به سرانجام نرسیده‌اند دلیل بر این است که دولت همکاری خوبی برای انجام طرح نداشته است.

,

 

,

وی ادامه داد: در مجلس همکاری خوبی برای برنامه ششم توسعه وجود دارد و همه نمایندگان سعی دارند برنامه‌های همه‌جانبه با در نظر گرفتن همه شرایط مصوب شود.

,

 

,

حمید گرمابی افزود: هدف و تصمیم سازی وقتی درست باشد در هر میزان که اجرا شود پیشرفت خوبی را درمجموع به ارمغان خواهد آورد.

,

 

,

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بیان داشت: خودروسازان خارجی در داخل کشور می‌توانند خودرو تولید کنند و چون با توجه به برند خود بازار مناسبی در دنیادارند،می‌توانند صادرکننده خودروی خود از ایران باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه