تریلر حادثه ساز در بومهن متوقف شد

تریلر حادثه ساز در بومهن متوقف شد
یک دستگاه تریلر پس از تصادف با 8 دستگاه خودرو در نهایت در کمربندی جنوبی بومهن متوقف شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پردیس خبر، یک دستگاه تریلی که در مسیر بزرگراه دماوند پردیس در حال حرکت بوده، پس از 8 تصادف در کمربندی جنوبی شهر بومهن متوقف شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  پردیس خبر,

نخستین تصادف این خودرو مقابل روستای مهرآباد رودهن بوده که در نهایت پس از 8 برخورد در پل روستای طاهر آباد متوقف می شود.

,

راننده این خودرو در گفتگو با ماموران راهنمایی و رانندگی علت بروز تصادفات را عدم عملکرد صحیح سیستم ترمز عنوان کرد، که صحت این موضوع از سوی ماموران در دست تحقیق است.

,

تریلر حادثه ساز که ترافیک سنگینی را ایجاد کرده بود، در نهایت با خودروهای نیسان و حمل پول برخورد کرد.

,

امید صدهزاری دهیار روستای طاهرآباد در این رابطه به خبرنگار ما گفت: در این حادثه تلفات جانی مشاهده نشد و خودرو بعلت قیچی کردن در منطقه متوقف شد.

,

وی توضیح داد: عوامل آتش نشانی شهر بومهن، راهنمایی و رانندگی شرق استان تهران و راهداری شهرستان پردیس در منطقه حضور داشته و پس از کنترل حادثه نسبت به بازگشایی معبر اقدام کردند.

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه