شهردار هشتگردخبر داد:

ساختمان ۳هکتاری مدیریت بحران البرز در هشتگرد احداث می شود

ساختمان ۳هکتاری مدیریت بحران البرز در هشتگرد احداث می شود
شهردار هشتگرد از ساخت و احداث بزرگترین ستاد مدیریت بحران استان البرز در شهرستان ساوجبلاغ و در کنار بیمارستان امام جعرصادق(ع) خبرداد و گفت:برنامه ریزی و رایزنی هایی جهت استانی شدن این مکان شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داریوش یگانه شهردار هشتگرد در گفتگو با کرج رسانه از ساخت ساختمان مدیریت بحران در هشتگرد خبرداد و گفت: براساس تصمیماتی که از سوی شورای شهر و شهرداری هشتگرد اتخاذ شده و با توجه به نیاز شهرستان ساوجبلاغ و شهر هشتگرد به محلی با وسعت کلان به عنوان ستاد مدیریت بحران محیطی با وسعت سه هکتار در جنب بیمارستان امام جعفر صادق(ع) درنظرگرفته شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرج رسانه,

وی در ادامه با بیان اینکه ستاد مدیریت بحران یکی از مکان های مهم در شهرستانها و در نگاه کلان تر در البرز است رایزینی هایی مبنی بر ایجاد پایگاه مدیریت بحران استانی در هشتگرد و در مکان ذکر شده صورت گرفته که می تواند شرایط مدیریت بحران را بهبود بخشیده و ارتقا دهد.

,

شهردار هشتگرد با اشاره به این مکان در نظرگرفته شده گفت: یکی از مشکلاتی که در زمان وجود بحران وجود دارد عدم وجود مکانهای استراتژیک و مهم در نزدیکی شهر است و همچنین مکانی که وسایل نقلیه سنگین و ادوات قابل کار در آن مستقر شوند .

,

وی درپایان نیز از آمادگی کامل شهرداری هشتگرد در زمان بروز حوادث غیرمترقبه خبرداد و گفت: در فصل زمستان با هوشیاری کارکنان خدوم شهرداری مشکلی در هشتگرد نداشته ایم.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه