فرمانده انتظامی رودسر خبر داد:

کشف بیش از ۷ هزار عدد انواع مواد محترقه قاچاق در رودسر

کشف بیش از ۷ هزار عدد انواع مواد محترقه قاچاق در رودسر
فرمانده انتظامی شهرستان رودسر از کشف بیش از ۷ هزار عدد مواد محترقه قاچاق به ارزش ۴۰ میلیون ریال در بخش چابکسر این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛سرهنگ "رمضانعلی پور قاسم" در گفتگو با خبرنگار رودسریها  با اعلام این خبر گفت: در پی کسب  خبری مبنی بر دپوی موادمحترقه در بخش چابکسر، رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودسریها,

 

,

این مقام انتظامی افزود: ماموران با انجام اقدامات پلیسی و نامحسوس، محل مورد نظر را شناسایی و پس از کسب مجوز قضائی اقدام به بازرسی کردند.

,

 

,

وی با بیان اینکه در بازرسی از محل 7 هزار و 486 عدد انواع مواد محترقه غیرمجاز خارجی کشف شد، تصریح کرد: ارزش تقریبی کالای کشف شده 400 میلیون ریال است.

,

 

,

فرمانده انتظامی رودسر با تاکید بر دستگیری یک متهم در این پرونده،خاطرنشان کرد: متهم با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مقام قضایی معرفی شده است.

,

 

,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه