شهروند ساوجبلاغی:

فرهنگسرای اصلی هشتگرد رها شده است

فرهنگسرای اصلی هشتگرد رها شده است
اصلی ترین فرهنگسرای شهرستان ساوجبلاغ و شهر هشگرد که در مناسبتهای مختلف میزبان مردم و مسئولین شهرستانی و استانی و حتی کشوری است ساده ترین امکانات رفاهی را ندارد و گویا به حال خود رها شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یکی از ساکنان هشتگرد که سالهاست در فرهنگسرای امام علی (ع) در حوزه های مختلف فعالیت می کند به خبرنگار کرج رسانه گفت: متاسفانه اصلی ترین و پرتردد ترین فرهنگسرای شهرستان ساوجبلاغ و شهر هشگرد که در مناسبتهای مختلف میزبان مردم و مسئولین شهرستانی و استانی و حتی کشوری است ساده ترین امکانات رفاهی را ندارد و گویا به حال خود رها شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کرج رسانه,

وی در ادامه گفت:هنرجویانی که بطور مرتب از فرهنگسرای امام علی (ع) استفاده می کنند از شرایط نامساعد سرویس بهداشتی و مبلمانی که در سالن انتظار فرهنگسرا وجود دارد گلایه مندهستند و این صندلی ها سالهاست در این سالن قراردارند و کهنه و پوسیده شده اند  و انگار مسئولین اداره ارشاد این شهرستان تاکنون از سرویس بهداشتی این فرهنگسرا استفاده و یا بازدید نکرده اند که شرایط همچنان نامساعد است و حتی آب گرم در فصل زمستان برای مراجعین در سرویس بهداشتی وجود ندارد.

,

این شهروند هشتگردی از مسئولان شهری خواست به این موضوع رسیدگی کرده و شرایط تنها سالن هنری و مناسبتی شهرستان ساوجبلاغ را برای مهمانان و مراجعه کنندگان مساعد کنند.

,

, ,

, ,

, ,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه