logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

تاریخ و جزئیات مراحل ثبت نام داوطلبان انتخابات ۹۵ در استان البرز

تاریخ و جزئیات مراحل ثبت نام داوطلبان انتخابات ۹۵ در استان البرز
تاریخ و اطلاعات مربوط به ثبت نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی و ریاست جمهوری در البرز توسط رئیس دفتر شورای نگهبان استان اعلام و گفته شد که تمامی تمهیدات لازم ازسوی هیات نظارت استان البرز پیش بینی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «تیتریک»، حجت الاسلام محمدحسین روحی یزدی، رئیس دفتر شورای نگهبان استان البرز در جمع خبرنگاران گفت: 3 انتخابات مهم را در پیش رو داریم که یکی انتخابات ریاست جمهوری و دیگری انتخابات شورای اسلامی شهر و بعدی نیز انتخابات مجلس است.
وی ادامه داد: همانگونه که می دانید در کشور ما 4 حوزه انتخابیه در 29 اردیبهشت انتخابات مجلس شورای اسلامی را برگزار می کنند و ثبت‌نام از داوطلبان آن از 8 اسفند‌ماه آغاز شده ‌است، برای نامزدهای شوراهای شهر هم ثبت‌نام از 30 اسفندماه تا 6 فروردین 96 ثبت نام ها انجام خواهد شد و از داوطلبان ریاست‌جمهوری نیز از 22 تا 26 فروردین سال آینده ثبت نام به عمل خواهد آمد.

این مسئول افزود: با شروع ثبت‌نام‌ها در واقع کلید شروع انتخابات زده می شود و کم کم وارد فاز اجرایی خواهیم شد که علاوه بر اصلاح و برنامه ریزی برا حل مشکلات و مغایرتها برای شرایط برگزاری نیز تمهیدات لازم ازسوی هیات نظارت استان البرز پیش بینی شده است.

حجت الاسلام روحی یزدی با بیان اینکه در انتخابات گذشته استان البرز دارای هزار و 138 شعبه اخذ رأی بود گفت: هزار و 44 شعبه از این تعداد ثابت و بقیه آن سیار بودند و امسال 4 هزار و 180 ناظر برای انتخابات حضور  خواهند داشت و همچنین در استان البرز نزدیک به 1 میلیون و 350 هزار نفر واجد شرایط رای دادن هستند و برای سهولت و دسترسی راحت تر مردم به صندوق های رأی تعدادی از صندوقهای سیار به ثابت تبدیل خواهند شد.

وی خاطر نشان کرد: مشکلات و مغایرتهایی در قانون انتخابات شوراهای اسلامی و انتخابات ریاست‌جمهوری وجود دارد که برنامه ریزی برای حل شدن آن انجام شده است و با حضور 96 هیئت اجرایی که تشکیل خواهد شد و همچنین تشکیل هیئت اجرایی ریاست‌جمهوری از 22 تا 24 فروردین سال 96 و نظارتهای خوب این هیئتها انتخابات خوبی را در پیش خواهیم داشت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه