رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی:

۱۳۱۸ فقره جواز تاسیس طرح‌های صنعتی در ۱۱ ماهه سال ۹۵ صادر شد

۱۳۱۸ فقره جواز تاسیس طرح‌های صنعتی در ۱۱ ماهه سال ۹۵ صادر شد
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: طی 11 ماهه سال جاری تعداد هزار و 318 فقره جواز تاسیس با سرمایه‌گذاری بیش از 96 میلیارد ریال صادر و اشتغالزایی برای 30هزار نفر ایجاد شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، راضیه علیرضایی اظهارداشت: مجوزهای طرح‌های صنعتی صادره استان در 11 ماهه سال 95 در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ تعداد هفت درصد، اشتغال شش درصد و از نظر سرمایه‌گذاری 45 درصد رشد را نشان می‌دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,
 
,
وی افزود: در 11 ماهه سال 95، بیشترین سهم سرمایه‌گذاری در طرح‌های خراسان رضوی، مربوط به بخش استخراج کانه‌‌های فلزی بوده که 31175 میلیارد ریال، معادل 32 درصد از کل سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده است.
,
 
,
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی تصریح کرد: در حال حاضر خراسان رضوی با دارا بودن بیش از 3776 طرح صنعتی با سرمایه‌گذاری حدود 33 هزار میلیارد تومان و اشتغال حدود 111 هزار نفر، از نظر تعداد، رتبه پنجم و از نظر اشتغال در رتبه سوم و از لحاظ میزان سرمایه‌گذاری در رتبه هفتم کشور قرار گرفته است.
,
 
,
وی اظهارداشت: 6 درصد تعداد طرح ها، 5 درصد سرمایه‌گذاری کل کشور و 6 درصد اشتغال طرح‌های صنعتی کشور مربوط به خراسان رضوی است.
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه