حق رای دانشجو و استاد یکی است،هیچ تفاوتی وجود ندارد

حق رای دانشجو و استاد یکی است،هیچ تفاوتی وجود ندارد
رییس شورای جبهه ی مردمی نیرو های انقلاب اسلامی شهر همدان: حق رای استاد و دانشجو یکی است و هیچ تفاوتی وجود ندارد و دانشجو می تواند در تمام عرصه ها حضور داشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رضا غلامی پاک در گفت و گو با خبرنگار صدای دانشجو در رابطه ی فعالیتهای دانشجویی در این جبهه گفت: دراین جبهه کانونی با عنوان کانون دانشجویی ایجاد شده که همه ی دانشجویان انقلابی که تشکیلات جبهه را می پذیرند،می توانند در این فعالیت حضور داشته باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صدای دانشجو,

وی با اشاره به این موضوع که در این جبهه بین استاد و دانشجو تفاوتی وجود ندارد افزود: حق رای استاد و دانشجو یکی است و هیچ تفاوتی وجود ندارد و دانشجو می تواند در تمام عرصه ها حضور داشته باشد.

,

غلامی پاک بعد از تاکید حضور و فعالیت چهار دانشجو در شورای مرکزی، در خصوص انتظارات جبهه ی انقلاب از دانشجویان گفت: انتظارات جبهه ی مردمی از قشر دانشجو،پیگیری مطالبات رهبری است؛ قطعا این جبهه نیز همین مطالبات را خواستار است.

,

وی در پایان برای حضور دانشجویان همدان در این جبهه افزود: مجمع ملی ما هفته ی گذشته برگزار شده و قرار بر این بوده که کانون های همدان را بعد از این جلسه تشکیل دهیم، در جلسه پیش رو ان شاءالله به صورت گسترده عضو گیری را در همدان انجام خواهیم داد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه