مدیر آموزش و پرورش تالش خبر داد:
حل دو معضل اساسی آموزش و پرورش شهرستان تالش در روزهای اخیر
مدیر آموزش و پرورش تالش در دوازدهمین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان از حل دو معضل اساسی آموزش و پرورش این شهرستان در روز های اخیر خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر؛ جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان تالش با حضور امام جمعه شهرستان ، معاونت سیاسی اجتماعی فرمانداری ، مدیر آموزش و پرورش شهرستان و سایر اعضای شورا برگزار شد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر,در این جلسه که در اتاق مدیریت آموزش و پرورش شهرستان تالش برگزارشد، ابتدا مختاری مدیر آموزش و پرورش این شهرستان ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه (س) و گرامیداشت هفته امور تربیتی، به بررسی مصوبات جلسه گذشته پرداخت.
,وی ضمن ارائه گزارش عملکرد شورای آموزش و پرورش در سال ۹۵ ، گفت: این شورا در سال ۹۵ تاکنون، ۱۱۷ مصوبه داشته است که اکثریت مصوبات ، اجرائی شده است .
,مختاری از حل دو معضل اساسی آموزش و پرورش شهرستان تالش خبر داد و افزود : با توجه به کمبود نیروهای خدماتی در آموزش و پرورش شهرستان، و نبود مجوز لازم جهت جذب نیروی خدماتی، مدارس ما با مشکل نظافت روبرو بودند که این مشکل، با عقد قرارداد با یک شرکت خدماتی، تا حد زیادی مرتفع گردید و معضل بعدی نبود یک وسیله نقلیه مناسب جهت اعزام دانش آموزان و فرهنگیان به مسابقات، همایش ها و سایر برنامه های استانی، با توجه به جمعیت دانش آموزی بیش از ۳۷۰۰۰ نفر و پرسنل بیش از ۲۰۰۰ نفر شهرستان، بود که به حمدالله این مشکل هم حل شده و با پیگیری های مستمر در روز های اخیر یک دستگاه مینی بوس از اداره کل برای شهرستان دریافت گردید .
,در ادامه حجت الاسلام انصاری امام جمعه شهرستان تالش ، از آموزش و پرورش تالش بابت همکاری با مبلغین دهه فاطمیه، تشکر و قدردانی کرد .
,وی با اشاره به این موضوع که در ایام پذیرش حوزه های علمیه خواهران و برادران هستیم ، نقش آموزش و پرورش را در جذب طلبه ها ، بسیار مهم دانست .
,سید محمدی معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان تالش که در غیاب مهدوی فرماندار شهرستان، ریاست جلسه را به عهده داشت ، ضمن تبریک هفته امور تربیتی، دستور صدور تشویقی برای معاونین و مربیان تربیتی از جانب فرمانداری را صادر کرد
,وی ضمن اشاره به عملکرد خوب آموزش و پرورش در اجرای طرح اسکان نوروزی در سال گذشته، خواستار تمهید مقدمات بیشتر، جهت اجرای هرچه بهتر این طرح در نوروز امسال شد .
,برگزاری یادواره شهدا در روز بزرگداشت شهدا، برنامه ریزی جهت هفته درختکاری و جشن نیکوکاری، پیگیری و حل مشکل قرارداد بیمه فرهنگیان با آزمایشگاه های شهرستان، پیگیری ساختمان بازنشستگان فرهنگیو تمهید مقدمات برای اسکان نوروز ۹۶ از جمله دستور کار دوازدهمین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان تالش بود .
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه