دردهای کارگران کشت و صنعت مهاباد خریدار ندارد

دردهای کارگران کشت و صنعت مهاباد خریدار ندارد
بر خلاف ادعای مسوولان و در پی خلف وعده مدیران، مطالبات مرغداران هم پرداخت نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مُکریان؛ مجموعه کشت و صنعت مهاباد با چهار شرکت اقماری اش از جمله کشتارگاه صنتی مرغ و احشام و چندین مرغداری،  یکی از بزرگترین مجتمع های تولیدی و صنعتی در شمالغرب کشور محسوب می شود که از سال 86 به بخش خصوصی واگذار شده است.
این واحد تولیدی صنعتی، که حدود 300 نفر کارگر دارد، از زمان واگذاری به بخش خصوصی با بحران مدیریتی رو برو شد و مدیران جدید این شرکت علاوه بر عدم توانایی در پرداخت اقساط تسهیلات دریافتی از بانک ها و مطالبات اداره امور مالیاتی، قادر به پرداخت حقوق و معوقات کارگران، مرغداران و حتی قبوض انشعابات برق و گاز این مجتمع نبوده اند.
حکیمی نماینده مرغداران طلبکار از کشتارگاه مجموعه کشت و صنعت مهاباد از عدم وصول مطالبات مرغداران علی رغم وعده های مدیریت جدید این مجموعه خبر داد و افزود: بدهی حدود پنج میلیارد و 700 میلیون تومانی شرکت هما مرغ به مرغداران که از اواخر سال 93 تا به حال مانده است، همچنان از سوی مدیر این مجموعه پرداخت نشده و بیش از ۸۲ مرغدار طلبکار از چهار استان و۱۲ شهرستان گرفتار وعده های بی سرانجام مدیران این شرکت شده اند.
وی که عضو هیئت مدیره و دبیر انجمن صنفی مرغداران گوشتی استان آذربایجان غربی است در این باره می افزاید: متاسفانه مدیران سابق مجموعه کشت و صنعت فقط زمان خریدند و متعهد شدند بابت دیرکرد، ماهانه ۳ درصد به مرغداران پرداخت کنند، اما این وعده را هم همانند دیگر وعده هایشان عملی نشد. این مرغدار طلبکار گفت: برای دریافت مطالبات خود بارها به مسوولان استانی نامه نوشتیم وجلسات زیادی برگزار کردیم که متاسفانه هنوز نتیجه ای عایدمان نشده است.
وی ادامه داد، بعد از برگزاری مزایده و روی کار آمدن مدیران جدید دوباره گرفتار وعده های بی ثمر این افراد شدیم، به صورتی که مجبور شدیم 21 شبانه روز در مقابل کشتارگاه این مجموعه واقع در جاده مهاباد - ارومیه تجمع نماییم. نماینده مرغداران طلبکار از کشت و صنعت مهاباد با اشاره به تنظیم صلح نامه با مدیران این شرکت برای دریافت مطالبات خود و همکارانش افزود: تجمع ما در مردادماه گذشته درشرایطی خاتمه یافت که آقای(س) برنده مزایده و مالک جدید سه دانگ کشت وصنعت مهاباد؛ درجلسه ای که با حضور برخی مسوولان شهرستانی و نمایندگان مرغداران و کارگران مجموعه کشت و صنعت برگزار در فرمانداری مهاباد برگزار شده بود تعهد کرد، با صدور چک هایی از تاریخ آذرماه ۹۵ تا شهریور 96 اصل طلب مرغداران که رقمی بالغ بر چهار میلیارد و 400 میلیون تومان بود را پس از 13 ماه تسویه کند؛ که متاسفانه تا این تاریخ به هیچکدام از وعده های خود عمل نکرده است. حکیمی با تاکید بر این مساله که علاوه بر این مبلغ، ۳ درصد دیرکرد تاخیر که عرف بازار محسوب می شود را همچنان نزد شرکت طلبکار خواهند ماند.
نماینده مرغداران طلبکار از کشت و صنعت مهاباد ضمن انتقاد از عملکرد مسوولان استانی و دادن وعده های تو خالی به وی و همکارانش افزود: مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری و معاون برنامه ریزی استانداری، بارها به بنده که به نمایندگی از مرغداران طلبکار از کشتارگاه مهاباد خدمتشان رسیده ام وعده دادند که: « گفته ایم مشکلات شما را حل کنند» که متاسفانه در عمل چنین نشد.
وی با تشکر از تلاش های مسوولان مهابادی علی الخصوص حجت الاسلام نظامیان، رئیس دادگستری این شهرستان به خبرنگار صدای آشنا گفت: در نهایت تاسف باید اعلام کنیم اگر مدیران کشت و صنعت خصوصاً آقای (س) به خلف وعده های خود ادامه دهند، مجبوریم تا احقاق مطالباتمان همراه با 33 کارگر این مجموعه که بیش از 16 ماه است حقوق دریافت نکرده اند، دوباره در مقابل این شرکت دست به تجمع بزنیم.
اما همانگونه که پیشتر گفته شد طلبکاران شرکت های اقماری کشت و صنعت مهاباد تنها مرغداران نیستند و تعدادی از کارگران این مجموعه نیز ماههاست بدون پرداخت حق بیمه و دستمزد ماهانه بلاتکلیف مانده اند.
یکی از این کارگران در گفت و گوی اختصاصی با صدای اشنا به تجمعات چندین باره خود و همکارانش مقابل کشت و صنعت، فرمانداری و اداره کار شهرستان مهاباد اشاره می کند و می گوید: از حدود دو ماه قبل در فصل سرما مجبور به برپایی چادر در مقابل دفتر شرکت شدیم که با دستور مسوولان چادر های ما را برچیدند اما هنوز هم به صورت متناوب به تجمعاتمان ادامه می دهیم.
 وی با بیان اینکه بیش از 16 ماه است حقوق دریافت نکرده است گفت: در آستانه سال نو  شرمنده خانواده هایمان هستیم. این کارگر کشت و صنعت مهاباد در خصوص وعده های عمل نشده مدیران این شرکت در پرداخت مطالبات مزدی خود و همکارانش گفت: متاسفانه در این میان شاهد برخی حرکت های نمایشی از سوی مسوولان شهرستان بودیم که تا کنون هیج نتیجه ای در پی نداشته است.
وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد و بی نتیجه مذاکره کارگران با مدیران شرکت و فرصت دهی های فراوان به آنها می گوید: اخیرا وزرای جهاد کشاورزی و کار به استان ما سفر کرده بودند که طی نامه ای به آنها خواهان رسیدگی هرچه سریعتر به وضعیتمان شدیم که تا کنون هیچ نتیجه ای در این مورد هم حاصل نشده است.
 وی در پایان می گوید: برابر قانون مطالبات کارگران دیون ممتازه محسوب می شوند ولی تاکنون این در باره ما اجرا نشده است. کارگران مجتمع کشت و صنعت مهاباد می‌گویند صدایمان به جایی نمی‌رسد. به نظر می‌رسد هیچ کس حامی ما نیست و همه مسئولان شهر و مقامات محلی، از کارفرما حمایت می‌کنند؛ برای ما به جز ادامه این اعتراضات هیچ راهی نمانده است.
انتهای پیام/ گ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مُکریان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه