گزارش تصویری/
حرکت دسته عزاداری به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س)در ملکان
دسته عزاداری بهمناسبت روز شهادت حضرت زهرا(س) پنجشنبه ۱۲ اسفندماه با حضور مسئولان و مردم ولایی شهرستان ملکان برگزار گردید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیار ملکان،امروز روز سوگواری شهادت دختر رسول خدا است، روزی است که همه ندای «السلام و علیک یا فاطمه بنت رسول الله» سر می دهند و در رثای بزرگ شهادت بانوی اسلام عزادار هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار ملکان,از امام صادق (ع) روایت شده است که فرمود: حضرت فاطمه زهرا(س) «محدثه» بود. یعنی فرشتگان بر او فرود میآمدند، با او مأنوس میشدند و با او سخن میگفتند. این، مشخصهای است که روایات متعددی درباره آن وجود دارد.
,فاطمه(س) را «صدیقه کبری» مینامند زیرا صدیقه یعنی کسی که در راستگویی کامل است یا آن که هرگز دروغ نگفته باشد. صدیقه را به شخصی گویند که سخن خود را با عمل خویش تصدیق میکند.
,,









انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/,
, ,
انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه