فرمانده انتظامی شهرستان شفت خبر داد:
توقیف 2 خودرو با بیش از 27 میلیون جریمه در شهرستان شفت
فرمانده انتظامی شهرستان شفت از توقیف 2 دستگاه خودرو با 27 میلیون جریمه پرداخت نشده در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی صداقت در گفتگو با صبح شفت در تشریح جزئیات این خبر گفت: در راستای برخورد با خودروهای دارای جریمه بالا، ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی شفت یک دستگاه خودرو پراید را به علت ارتکاب تخلف، متوقف و سوابق آن را بررسی کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح شفت,فرمانده انتظامی شهرستان شفت با بیان اینکه در استعلام صورت گرفته مشخص شد که این خودرو دارای 10 میلیون و 600 هزار ریال جریمه پرداخت نشده است، یادآورشد: خودرو مذکور با ارتکاب 20 فقره تخلف این مقدار جریمه را ثبت کرده بود.
وی با اشاره اینکه ماموران پلیس راهور شفت در ادامه یک دستگاه خودروی پژو 405 را نیز به علت استفاده از تلفن همراه جهت بررسی متوقف کردند، متذکرشد: این خودرو 10 میلیون و 100 هزار ریال جریمه پرداخت نشده با ارتکاب 15 فقره تخلف داشت.
صداقت با تاکید بر اینکه هر دو خودرو جهت سیر مراحل قانونی به پارکینگ منتقل شدند، خاطرنشان کرد: برابر تبصره ماده 8 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در صورتی که مبلغ جریمه خودرویی به 10 میلیون ریال برسد پلیس راهنمایی و رانندگی خودرو را توقیف و از تردد آن جلوگیری می کند.
انتهای پیام/
فرمانده انتظامی شهرستان شفت با بیان اینکه در استعلام صورت گرفته مشخص شد که این خودرو دارای 10 میلیون و 600 هزار ریال جریمه پرداخت نشده است، یادآورشد: خودرو مذکور با ارتکاب 20 فقره تخلف این مقدار جریمه را ثبت کرده بود.
,وی با اشاره اینکه ماموران پلیس راهور شفت در ادامه یک دستگاه خودروی پژو 405 را نیز به علت استفاده از تلفن همراه جهت بررسی متوقف کردند، متذکرشد: این خودرو 10 میلیون و 100 هزار ریال جریمه پرداخت نشده با ارتکاب 15 فقره تخلف داشت.
,صداقت با تاکید بر اینکه هر دو خودرو جهت سیر مراحل قانونی به پارکینگ منتقل شدند، خاطرنشان کرد: برابر تبصره ماده 8 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در صورتی که مبلغ جریمه خودرویی به 10 میلیون ریال برسد پلیس راهنمایی و رانندگی خودرو را توقیف و از تردد آن جلوگیری می کند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه