کلنگ پروژه ها در شهرستان کوهدشت به زمین وعده ها نشست؛

افتتاح جاده ی کوهدشت، خرم آباد؛ شاید سالی دیگر

افتتاح جاده ی کوهدشت، خرم آباد؛ شاید سالی دیگر
جاده اصلی کوهدشت، خرم آباد تا پایان سال 96 به بهره برداری می رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل آسوبان، فرماندار کوهدشت گفت: 10 درصد کل راه های استان در شهرستان کوهدشت  بوده و این مهم توجه مسئولین به این شهرستان را می طلبد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آسوبان,

فردی بیرانوند اظهار کرد: یکی از عوامل  توسعه، راه ارتباطی است و از آن به عنوان شاه رگ حیاتی نیز نام برده می شود. 

,

وی خاطرنشان کرد: جاده اصلی کوهدشت، خرم آباد تا پایان سال 96 به بهره برداری می رسد.

,

فرماندار کوهدشت ادامه داد: عملیات اجرایی حذف نقاط حادثه خیز گردنه شهید داراب کوشکی(ریش بر) به زودی آغاز می شود.

,

جاده کوهدشت، خرم آباد

, جاده کوهدشت، خرم آباد ,

فردی بیراوند بیان داشت: شروع به کار احداث پل اولاد قباد از طریق واگذاری به پیمانکار طرف قرارداد صورت می گیرد.

,

وی تصریح کرد: ادامه کار احداث (تعریض و بهسازی) گردنه پای آستان و تعریض 8 کیلومتر جاده گراب تا دوراهی جاده اصلی انجام می گیرد. 

,

فرماندار کوهدشت اظهار کرد: 30 کیلومتر احداث راه روستایی (آسفالت) در بخش مرکزی بعد از تعطیلات نوروز آغاز می گردد.

,

بهره برداری از جاده کوهدشت، خرم آباد در حالی به پایان سال 96 موکول شده است؛ که پس از تناقض ها و اظهارنظرهای 10 ساله ی مسئولان برای افتتاح از این پروژه؛ هوشنگ بازوند، استاندار لرستان، در مرداد ماه سال جاری و در گفت و گو با خبرگزاری مهر، بهره برداری از جاده ی کوهدشت، خرم آباد را در خردادماه سال ۹۶ اعلام کرده بود!

, بهره برداری از جاده کوهدشت، خرم آباد در حالی به پایان سال 96 موکول شده است؛ که پس از تناقض ها و اظهارنظرهای 10 ساله ی مسئولان برای افتتاح از این پروژه؛ هوشنگ بازوند، استاندار لرستان، در مرداد ماه سال جاری و در گفت و گو با خبرگزاری مهر، بهره برداری از جاده ی کوهدشت، خرم آباد را در خردادماه سال ۹۶ اعلام کرده بود!,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه