طنزنامه؛

بدبختی‌های N میلیون تومانی/ حقوق مدیران حلال شد

بدبختی‌های N میلیون تومانی/ حقوق مدیران حلال شد
مجلس عزیز مچکریم از اینکه نگرانی و اولویت شما وضع معیشتی مدیران است، از همین رو در جلسه‌‌ای برای حقوق مدیران سقف تعیین کردید تا آنها دیگر بی‌سقف نباشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، مچکریم‌نامه ملت ایران به خانه‌نشینان خانه ملت ایران:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

مجلس عزیز مچکریم از اینکه نگرانی و اولویت شما وضع معیشتی مدیران است، از همین رو در جلسه‌‌ای برای حقوق مدیران سقف تعیین کردید تا آنها دیگر بی‌سقف نباشند.

مجلس عزیز مچکریم که دم عیدی خیال همه ملت ایران را راحت کردید و به نگرانی آنها از برای بی‌تکلیفی مدیران، پایان دادید.

مجلس عزیز مچکریم که خیلی شیک و مجلسی عمل کردید و بقیه ملت را راحت و اسپرت گذاشتید.

مجلس عزیز مچکریم که اجازه دادید ما ملت ایران برای اعاده حقوق مسلم مدیران ایرانی، از انقلابی و غیرانقلابی، به شما رای دهیم، اگر اجازه نمی‌دادید ما دِق می‌کردیم.

مجلس عزیز مچکریم که نگذاشتید مدیران فلک‌زده و بی‌نوای ما، با فک و فامیل‌های مدیرترشان، زیر خط فقر بیایند، زیر خط فقر شاید جای بدی باشد و مدیران را تنبل کند و از کار و زندگی بیاندازد، مثل زیر پتو در روزهای سرد زمستان و زیر کولر در روزهای گرم زمستان.

مجلس عزیز مچکریم که آبروی مدیران ما را در دنیا حفظ کردید و نگذاشتید آنها مستحق شوند.

مجلس عزیز مچکریم که توان خرید مدیران را بالا بردید تا چون گذشته محتاج سبد کالا و کیسه سیب زمینی نشوند.

مجلس عزیز مچکریم که مدیران را از تاسیس صرافی و این کارهای سخت که نامش شغل دوم است برهاندید و اعصابشان را آرامش بخشیدید.

مجلس عزیز مچکریم که انقدر به فکر تک تک اقشار جامعه حتی این مدیران بدبخت N میلیون تومانی هستید.

مجلس عزیز مچکریم که در نظر داشتید کارگران و بقیه ملت ایران به درد شما نمی‌خورند و باید فقط مدیران حفظ شوند.

مجلس عزیز مچکریم که در راستای حفظ شأن مدیران گام برمی‌دارید.

مجلس عزیز مچکریم که به مدیران پررو نشان دادید که یارانه فقط حق بقیه ملت ایران است و آنها باید به حقوق بخور و نمیر مدیری خود قانع باشند.

مجلس عزیز مچکریم که پول مدیران را حلال کردید.

مجلس عزیز مچکریم که انقدر زحمت می‌کشید.

مجلس عزیز مچکریم که اجازه دادید ما از شما مچکر باشیم.

هزاران تچکر و هزاران مچکریم دیگر نثار شما باد.

با تچکر ملت ایران
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه