همزمان با روز درختکاری انجام شد؛

کاشت ۳۰۰ اصله درخت میوه در گناباد + تصاویر

کاشت ۳۰۰ اصله درخت میوه در گناباد + تصاویر
همزمان با روز درختکاری، ۳۰۰ اصله درخت مثمر عناب، سنجد و زیتون شیرین در گناباد غرس شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای گناباد، همزمان با روز درختکاری، 100 اصله درخت مثمر توت، سنجد و زیتون شیرین در جنب ایستگاه سی.ان.جی ملت گناباد و زمینی به مساحت یک هکتار توسط جمعی از مسئولان و دانش آموزان گنابادی غرس شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد,

شهردار گناباد در این مراسم گفت: در راستای اجرای فرامین اقتصاد مقاومتی و توجه به تولیدات بومی شهرداری گناباد با احداث گلخانه اقدام به تولید گل و درختان مثمر نموده است.

,

علی تقوی افزود: با توجه به کم‌آبی موجود در گناباد باید درختانی در سطح شهرستان غرس شود که متناسب با شرایط اقلیمی گناباد باشد که درختان سنجد، عناب، انار و توت را می‌توان استفاده کرد.

,

شهرداری گناباد در ایام درختکاری بیش از 16 هزار اصله درخت شامل توت، سنجد، اکالیپتوس، ابریشم و توت مجنون را در سطح شهر گناباد غرس می‌کند و تاکنون 23 هزار اصله درخت بید مجنون در بلوارهای گناباد اصلاح و بازکاشت شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه