در آستانه هفته منابع طبیعی و روز درختکاری؛
کاشت نهال توسط معاون اول رئیس جمهور در یاسوج
معاون اول رئیس جمهور در سفر یک روزه خود به استان کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری نهالی را غرس کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس معاون اول رئیس جمهور در سفر یک روزه خود به استان کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت هفته منابع طبیعی و روز درختکاری نهالی را غرس کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,اسحاق جهانگیری با ورود به شهر یاسوج اقدام به کاشت نهال کردند. در این مراسم استاندار کهگیلویه وبویراحمد، مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و جمعی از مسئولان حضور داشتند.
,جهانگیری در این سفر از شرکت طبیعت سبز سینیره در یاسوج بازدید بعمل آورد.
,شرکت سینره یک شرکت تولیدی در زمینه تولید لوازم آرایشی و بهداشتی است که از ظرفیت گیاهان دارویی و صنعتی در استان کهگیلویه و بویراحمد به تولید می پردازد.
,به گزارش صبح زاگرس، دارای بیش از ۲۱۰۰ گیاه مرتعی است که بالغ بر ۴۰ درصد از گیاهان مرتعی کشور را تشکیل می دهند و بیش از ۴۲۵ گونه از این گیاهان خواص دارویی و صنعتی دارند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه