مدیرمسئول صبح توس:

نفوذ از شبکه های مجازی جدی ترین تهدید علیه انقلاب است

نفوذ از شبکه های مجازی جدی ترین تهدید علیه انقلاب است
مدیرمسئول پایگاه خبری تحلیلی صبح توس گفت: امروز هر رسانه‌ای به جهت عمق تأثیرگذاری در حکم یک منبر بوده و جدی‌ترین تهدیدهایی که متوجه نظام، اسلام و انقلاب است از منفذ شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش صبح توس، محسن صابر ظهر امروز در دیدار با آیت‌الله علم الهدی نماینده ولی‌فقیه در خراسان اظهار کرد: رسالت رسانه‌های انقلاب در عرصه جنگ نرم دفاع از ارزش‌ها، پیگیری منویات و گفتمان مقام معظم رهبری و خنثی‌سازی هجمه‌های دشمنان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,


مدیرمسئول پایگاه خبری تحلیلی صبح توس ادامه داد: پیگیری مشکلات مردمی یکی از مهم‌ترین وظایفی است که امروز بر عهده‌ی رسانه‌های جبهه انقلاب است.

,
,


به گفته صابر امروز هر رسانه‌ای به جهت عمق تأثیرگذاری در حکم یک منبر است.

,
,


وی بابیان اینکه امروز جدی‌ترین تهدیدهایی که متوجه نظام، اسلام و انقلاب است از منفذ شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی است، افزود: روزی نیست که شاهد هجمه‌های فراوان علیه شخصیت‌های انقلابی و ارزش‌های نام اسلامی نباشیم.

,
,


مدیرمسئول پایگاه خبری تحلیلی صبح توس تأکید کرد: حضور آیت‌الله علم الهدی، سایر علمای و شخصیت‌های بزرگ در مشهد به شکر خدا فضای ارزشی را در سرزمین خورشید حاکم کرده و فضا را برای بد اندیشان علیه نظام و اسلام بسته است.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه