امروز
زنگ درختکاری در مدارس شهرستان سامان نواختـه شـد
همزمان با ۱۵ اسفندماه روز ملی درختکاری، زنگ نمادین درختکاری همزمان با سراسر کشور در هنرستان شهید ذبیحی سامان با حضور مسئولان شهرستانی، دانش آموزان و مربیان این آموزشگاه نواخته شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سامان ما، همزمان با ۱۵ اسفندماه روز ملی درختکاری، زنگ نمادین درختکاری همزمان با سراسر کشور در هنرستان شهید ذبیحی سامان با حضور مسئولان شهرستانی، دانش آموزان و مربیان این آموزشگاه نواخته شد.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سامان ضمن تبریک آغاز هفته منابع طبیعی، با بیان اینکه شعار امسال هفته منابع طبیعی همیار طبیعیت است اظهار داشت: باید با کاشت درخت در جهت ایجاد فضای سبز نقش مهم و هموار داشته باشیم.
بهروز مـرادی اهمیت منابع طبیعی در بین دانش آموزان مهم ارزیابی و عنوان کرد: اگر ما کل عرصه یک کشور را در نظر بگیریم، تقریباً به جز مناطق مسکونی و اراضی کشاورزی، بخش زراعت آبی، زراعت دیم و...، تحت عنوان منابع طبیعی قلمداد می شوند که در کشور ایران چیزی در حدود ۸۵ درصد وسعت کشور را در بر می گیرد.
مرادی با عنوان اینکه انفال یا منابع طبیعی شامل جنگل ها، مراتع، کوه ها، چشمه سارها، رودخانه ها و سایر بیشه زارها، معادن نفت و گاز هستند تصریح کرد: در روایات و احادیث بزرگان و ائمه اطهار (ع) و همین طور در اصول قانون اساسی، فرمایشات بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و مقام معظم رهبری تمام آنها بارز و مشخص است.
وی با بیان اینکه در طرح جنگل کاری درشهرستان سامان در ۲۸۷ هکتار از راراضی روستای شوراب صغیر اجرایی می شود، اذعان داشت: طرح جنگل کاری در سطح شهرستان در راستای توسعه کشت بادام دیم در این شهرستان اجرایی می شود.
مرادی با اشاره به اینکه طرح پنج هکتاری بوستان روستای شوراب صغیر اجرایی می شود، بیان داشت: عنوان برنامه به مناسبت هفته منابع طبیعی در شهرستان سامان با همکاری دستگاه های آموزشی و دولتی اجرایی می شود و ۳۰ عنوان برنامه از ۱۵ لغایت ۲۱ اسفندماه جاری به عنوان هفته منابع طبیعی و با شعار «همیار طبیعت باشیم» نام گذاری شده است که نخستین روز این هفته، روز درختکاری است.
مرادی به اهم برنامه های اجرایی این هفته در سطح شهرستان سامان اشاره کرد و بیان داشت: کاشت و غرس نهال در محوطه دانشگاه پیام نور، کاشت گیاهان دارویی در محوطه سپاه ناحیه شهرستان، غبارروبی از گلزار مطهر شهدا، کاشت نهال در سطح شهر و ورودی های شهر سامان همزمان با روز درختکاری و توزیع نهال با قیمت مصوب یارانه ای در سطح شهرستان صورت خواهد گرفت.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سامان گفت: این نهاد با جلب مشارکت مردم، بوستان روستایی شوراب صغیر را در بخش مرکزی شهرستان سامان افتتاح و اقدام به کاشت نهال در این بوستان خواهد نمود.
در پایان این مراسم جمعی از مسئولان شهرستان سامان در محوطه هنرستان شهید ذبیحی سامان اقدام به غرس درخت در این مکان نمودند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه