logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

همزمان با روز درخت کاری صورت گرفت

حمایت ایران خودرو از 1396گونه گیاهی در معرض خطر

حمایت ایران خودرو از 1396گونه گیاهی در معرض خطر
گروه صنعتی ایران خودرو در راستای مسئولیت های اجتماعی و با امضای تفاهم نامه ای، حمایت از 1396گونه گیاهی در خطر انقراض را به عهده گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایکوپرس، همزمان با روز ملی درختکاری و در آستانه سال 1396 براساس تفاهم نامه میان گروه صنعتی ایران خودرو و موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور، حمایت از گیاهان در معرض انقراض و سرپرستی 1396عدد از گونه های در معرض خطر سراسر ایران در بانک ژن منابع طبیعی و باغ گیاه شناسی ملی ایران در راستای اقتصاد سبز در دستور کار قرار گرفت.
 
 
این تفاهم نامه به امضای مهندس هاشم یکه زارع، مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو و عادل جلیلی، رئیس موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور رسیده و تا اسفند سال آینده ادامه خواهد داشت.
 
 
در متن این تفاهم نامه آمده است که این اقدام گروه صنعتی ایران خودرو در راستای اهداف مسئولیت های اجتماعی  در جهت حمایت و مشارکت در حفاظت از گونه های گیاهی کشور و احترام به طبیعت به منظور توسعه سنت مقدس کاشت و نگهداری درختان صورت گرفته است.
 
 
مهندس یکه زارع پیش از امضای این تفاهم نامه، اقدامات انجام شده در مجموعه ملی باغ گیاه شناسی را ارزشمند توصیف کرد و گفت: حمایت از چنین مجموعه هایی که به مثابه میراث های ماندگار کشور عزیزمان هستند در اولویت برنامه ریزی کشور قرار دارد و گروه صنعتی ایران خودرو نیز در راستای مسئولیت های اجتماعی خود آمادگی هر نوع همکاری را دارد.
 
 
عادل جلیلی، رئیس موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور نیز از اقدام ایران خودرو در حمایت از گونه های گیاهی کشور تقدیر کرد و گفت: ایران خودرو بزرگترین صنعت ملی کشور به شمار می آید و تفاهم نامه امروز در حمایت از باغ ملی گیاه شناسی کشور نشان می دهد مدیران این مجموعه اهداف و منافع ملی را صدر تصمیم گیری های خود قرار می دهند.
 
 
همزمان با امضای این تفاهم نامه و در روز ملی درختکاری، مهندس یکه زارع، مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو به صورت نمادین یک اصله نهال صنوبر که جذب ذرات آلوده کننده هوا از ویژگی های اصلی آن است در محوطه باغ گیاه شناسی ملی غرس کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه