رییس منابع طبیعی پلدشت:
هر لحظه آماده مقابله با متصرفان اراضی ملی هستیم
رییس منابع طبیعی پلدشت گفت: یگان حفاظت از منابع طبیعی این شهرستان در هر ساعت از شبانه روز سعی و تلاش خود را انجام می دهد تا با متصرفان اراضی ملی مقابله نماید .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آراز سسی، اکبر عبدالله نژاد ظهر امروز در جلسه مراسم روز درختکاری با تبریک هفته منابع طبیعی و قدردانی از زحمت کشان عرصه حفظ و پاسداری از منابع ملی و طبیعی گفت: درختان مظهر شکوه پرورگار هستند، باید فرهنگ درختکاری نهادینه شود و مختص به یک زمان و جای خاصی نباشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آراز سسی، ,
فرماندار پلدشت افزود: منابع طبیعی و ملی امانتی هستند که از گذاشتگان در اختیار ما قرار گرفته است و ما نیز وظیفه داریم این امانت را با بهره برداری صحیح حفظ و در اختیار آیندگان قرار دهیم.
,
رضا مرادخانی در این مراسم با اشاره به اینکه مساحت شهرستان پلدشت 150 هزار هکتار بوده و از این رقم 120 هزار هکتار اراضی ملی است، گفت: یگان حفاظت از منابع طبیعی این شهرستان در هر ساعت از شبانه روز سعی و تلاش خود را انجام می دهد تا با متصرفان اراضی ملی مقابله نماید .
,
وی تصریح کرد: امسال 84 پرونده تخریب و تصرف عدوانی با شکایت این اداره در دادگستری شهرستان تشکیل شده است که از این تعداد 40 پرونده اجرا و 82 هکتار از اراضی خلع ید شده است.
,
رییس منابع طبیعی پلدشت افزود: همچنین برای 1 هزار و 100 هکتار از اراضی شهرستان پلدشت که مورد تصرف قرار گرفته بود رای به نفع دولت و منابع طبیعی صادر شده است.
,
در پایان این مراسم مسئولان پلدشت بصورت نمادین چند اصله نهال در محل مسکن مهر شهرستان غرس کردند.
,
لازم بذکر است در این هفته 8500 اصله نهال در کل شهرستان غرس می شود.
,

,

,

, ,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه