رئیس آموزش و پرورش تنگستان:

مدیران مدارس، جهت ارتقاء کیفیت و برگزاری کلاس ها نظارت لازم را داشته باشند

مدیران مدارس، جهت ارتقاء کیفیت و برگزاری کلاس ها نظارت لازم را داشته باشند
پولادیان رئیس آموزش و پرورش تنگستان گفت: این کلاس ها با اعتبار 12 درصدی دهیاری ها جهت تقویت بنیه علمی دانش آموزان ( اعتکاف علمی و... ) برگزار شده؛ ضروری هست مدیران مدارس، جهت ارتقاء کیفیت و برگزاری به موقع کلاس ها، نظارت لازم را داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تنگستان نما، حسین پولادیان رئیس آموزش و پرورش شهرستان تنگستان اظهار داشت: با توجه به عملکرد مدارس در امتحانات کتبی نوبت اول و تحلیل نتایج آزمون هایی که میانگین نمرات آن ها پایین تر از میانگین شهرستان بوده است مدارس روستایی ملزم به تشکیل کلاس های تقویتی شده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنگستان نما,

, ,

رئیس آموزش و پرورش تنگستان اظهار داشت: این کلاس ها با اعتبار 12 درصدی دهیاری ها جهت تقویت بنیه علمی دانش آموزان ( اعتکاف علمی و... ) برگزار شده؛ ضروری هست مدیران مدارس، جهت  ارتقاء کیفیت و برگزاری به موقع کلاس ها، نظارت لازم را داشته باشند.

,

وی خاطر نشان کرد: از 22 مدرسه دوره متوسطه اول، 17 مدرسه در مناطق روستایی واقع شده است و اجرای این طرح فرصت مناسبی جهت کیفیت بخشی و ارتقاء سطح آموزشی مدارس روستایی است.

,

گفتنی است ماه نساء سروری، معاون آموزشی این مدیریت، به تشریح اهمیت این طرح و تاکید بر برگزاری کلاس ها به نحو مطلوب پرداخت.

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه