بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان فیروزآباد
با نزدیک شدن عید نوروز 96 کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت فیروزآباد از مراکز تهیه ،توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی این شهرستان بازدید می کنند[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فیروزنا سلطانعلی هوشیار کارشناس شبکه بهداشت و درمان فیروزآباد ضمن اعلام شروع فعالیت های بهداشت محیط از ابتدای اسفند 95 تا 15 فروردین 96، انجام بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی، بین راهی و بالاخص مراکز تفریحی، تاریخی و محل های اسکان موقت مسافران گفت: در همین راستا بازرسان بهداشت محیط در قالب 2 تیم به بازرسی از مراکز مذکور پرداخته و نسبت به کنترل شبکه های آبرسانی از طریق تست های کلرسنجی و نمونه برداری های میکروبی و شیمیایی از آب آشامیدنی انجام می دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فیروزنا,سلطانعلی هوشیار اضافه کرد: در طرح بسیج سلامت نوروزی از 1227 مراکز تهیه ،توزیع و فروش مواد غذایی و 263 اماکن عمومی و 84 شبکه آبرسانی این شهرستان بازدید و مقررات بهداشتی اعمال می شود.
,
وی از مردم خواست تا در صورت مشاهده تخلف از مقررات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، مراتب را به سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت به سامانه 190 و یا با شماره تلفن مستقیم 38724094-071 تماس حاصل نمایند.
هوشیار در پایان خاطرنشان کرد: جهت پرشدن اوقات فراغت مسافران نوروزی، کتابچه های بهداشتی، پوستر، پمفلت و پیک سلامت نوروزی در یامن نوروز بین مسافران توزیع خواهد شد.
,
,
,
]
ارسال دیدگاه