فرمانده سپاه باخرز خبر داد:
واگذاری ۷ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی بسیج به متقاضیان در سال ۹۵
فرمانده سپاه باخرز از اختصاص ۷ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ پاسدار اسماعیل جامی در گفتگو با سلام باخرز، گفت:از ابتدای سال 95 تاکنون، بیش از 7 میلیارد ریال اعتبار در قالب طرحهای اشتغالزایی به متقاضیان کارآفرین در شهرستان باخرز از محل اعتبارات بسیج سازندگی دادهشده که برای بیش از 30 نفر بهصورت مستقیم اشتغال ایجادشده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام باخرز,وی افزود:عمده این تسهیلات به طرحهایی مانند گلخانهها، پرورش قارچ، بوقلمون، زنبورعسل، دام سبک و سنگین و قالیبافی بوده که استقبال بسیار خوبی نیز داشته است و مجموعه سپاه این آمادگی را دارد تا در قالب طرحهای بسیج سازندگی، با دستگاههای دولتی در خدماترسانی به مردم همکاری داشته باشد.
,فرمانده سپاه باخرز به دیگر اقدامات و طرحهای بسیج سازندگی در این شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت:پخش کفش، پوشاک و لوازمالتحریر به دانش آموزان نیازمند، کمک 50 میلیون ریالی به افراد بیسرپرست، کمک به مرمت و بازسازی مساجد بااعتبار 300 میلیون ریال و اجرای طرح آبرسانی به روستای استجرود با همکاری جهاد کشاورزی و با اعتبار 900 میلیون ریال از دیگر اقداماتی است که در راستای کمک به دولت در راه خدمترسانی به مردم و توسط بسیج سازندگی سپاه باخرز در سال 95 انجامشده است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه