مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر:

از برنامه های ستاد امر به معروف و نهی از منکر در مدارس استقبال می کنیم

از برنامه های ستاد امر به معروف و نهی از منکر در مدارس استقبال می کنیم
مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر با قدردانی از اقدامات انجام گرفته توسط این ستاد، اظهار کرد: از همه برنامه های ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان که سبب رشد دینی و اخلاقی دانش آموزان می شود در حد توان استقبال و حمایت خواهیم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "دانشجونیوز" ، نشست حجت الاسلام علی اکبری مسئول دفتر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر و ناصر کرمی مدیرکل آموزش و پروش استان بوشهر برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "دانشجونیوز" , نشست حجت الاسلام علی اکبری مسئول دفتر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان بوشهر و ناصر کرمی مدیرکل آموزش و پروش استان بوشهر برگزار شد.,

در این نشست مسئول دفتر ستاد امر به معروف و نهی از منکر  استان  به تشریح  برنامه های تربیتی در مدارس استان بوشهر پرداخت و گفت: در جامعه امروز دشمن همه تلاش خود را به کار می گیرد تا نوجوان و جوانان ما را با سبک زندگی غربی آشنا کند تا جایی که توجه به آموزهای دینی رنگ ببازد.

, در این نشست مسئول دفتر ستاد امر به معروف و نهی از منکر  استان  به تشریح  برنامه های تربیتی در مدارس استان بوشهر پرداخت و گفت: در جامعه امروز دشمن همه تلاش خود را به کار می گیرد تا نوجوان و جوانان ما را با سبک زندگی غربی آشنا کند تا جایی که توجه به آموزهای دینی رنگ ببازد.,

در ادامه کرمی مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر با قدردانی از اقدامات انجام گرفته توسط این ستاد، اظهار کرد: از همه برنامه های ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان که سبب رشد دینی و اخلاقی دانش آموزان می شود در حد توان استقبال و حمایت خواهیم کرد.

, در ادامه کرمی مدیر کل آموزش و پرورش استان بوشهر با قدردانی از اقدامات انجام گرفته توسط این ستاد، اظهار کرد: از همه برنامه های ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان که سبب رشد دینی و اخلاقی دانش آموزان می شود در حد توان استقبال و حمایت خواهیم کرد.,

وی افزود: امیدواریم مراکز علمی کشور اهتمام بیشتری نسبت به مقوله امر به معروف که مورد تاکید دین مبین اسلام و ائمه اطهار علیهم الاسلام است، داشته باشند تا روز به روز شاهد نهادینه شدن این فریضه موکد باشیم.

, وی افزود: ,

, ,

انتهای خبر/

, انتهای خبر/,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه